Icerige atla
Extraloob

Lütfen Yardımcı Olun

· 9 Yanıt · 828 görüntüleme
N
NoBodysPerfect OP ⭐ 17y
Laptop internete kablosuz olarak baglanmıyor sorun coz dedigimde de kablosuz baglantı yok diyor. Bir turlu duzeltemedim bilgisi olan arkadaslar yarddım edin lütfen cıldırmak uzereyim :!!&%&!
9 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bağlantılarını kontrol et hacım, eğer laptop modeme uzak biyerdeyse daha yakından dene.
Special thx to Flexi
L
Leet1 ⭐ 19y
F tuşlarının üzerindeki logolara bak, orada wireless logosu olmalı ııı gibi. FN tuşuna nasıp, ona basarsan, eğer wlan kapalı ise açar.
N
NoBodysPerfect OP ⭐ 17y
F tuşlarının üzerindeki logolara bak, orada wireless logosu olmalı ııı gibi. FN tuşuna nasıp, ona basarsan, eğer wlan kapalı ise açar.

<3<3<3 cok tesekkur ederim hic dikkat etmemistim ona dun silkroad da F12 ye basıp ss alacaktım net gitti 😄 demek ondanmıs coook tesekkurler..

Yardım eden herkese tesekkur ederim
L
Leet1 ⭐ 19y

<3<3<3 cok tesekkur ederim hic dikkat etmemistim ona dun silkroad da F12 ye basıp ss alacaktım net gitti 😄 demek ondanmıs coook tesekkurler..

Tekrar bekleriz. 😘
X
Xanthos ⭐ 19y
Dükkanın önünü kapatmayın başka müşteriler göremiyor 😁 makara:
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

❤️
Special thx to Flexi
N
NoBodysPerfect OP ⭐ 17y
Ne varsa extraloobta var zaten diger paylasım sitelerinin yardım bolumune girdim hic bu kadar yardım eden yok. Extraloob farkı <3
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ne varsa extraloobta var zaten diger paylasım sitelerinin yardım bolumune girdim hic bu kadar yardım eden yok. Extraloob farkı <3

Bizi var eden, sizlersiniz hacım. Teşekkür ettik. ❤️
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: