Laptop internete kablosuz olarak baglanmıyor sorun coz dedigimde de kablosuz baglantı yok diyor. Bir turlu duzeltemedim bilgisi olan arkadaslar yarddım edin lütfen cıldırmak uzereyim :!!&%&!
Lütfen Yardımcı Olun
· 9 Yanıt · 828 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Bağlantılarını kontrol et hacım, eğer laptop modeme uzak biyerdeyse daha yakından dene.
Special thx to FlexiF tuşlarının üzerindeki logolara bak, orada wireless logosu olmalı ııı gibi. FN tuşuna nasıp, ona basarsan, eğer wlan kapalı ise açar.
F tuşlarının üzerindeki logolara bak, orada wireless logosu olmalı ııı gibi. FN tuşuna nasıp, ona basarsan, eğer wlan kapalı ise açar.
<3<3<3 cok tesekkur ederim hic dikkat etmemistim ona dun silkroad da F12 ye basıp ss alacaktım net gitti 😄 demek ondanmıs coook tesekkurler..
Yardım eden herkese tesekkur ederim
F tuşlarının üzerindeki logolara bak, orada wireless logosu olmalı ııı gibi. FN tuşuna nasıp, ona basarsan, eğer wlan kapalı ise açar.
<3<3<3 cok tesekkur ederim hic dikkat etmemistim ona dun silkroad da F12 ye basıp ss alacaktım net gitti 😄 demek ondanmıs coook tesekkurler..
Tekrar bekleriz. 😘
Dükkanın önünü kapatmayın başka müşteriler göremiyor 😁 makara:
❤️
Special thx to FlexiNe varsa extraloobta var zaten diger paylasım sitelerinin yardım bolumune girdim hic bu kadar yardım eden yok. Extraloob farkı <3
Ne varsa extraloobta var zaten diger paylasım sitelerinin yardım bolumune girdim hic bu kadar yardım eden yok. Extraloob farkı <3
Bizi var eden, sizlersiniz hacım. Teşekkür ettik. ❤️
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap