D dogukan378 OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Oyunda Heryer 0 Nasıl Düzelticez soru: summer4: :!!&%&! olmadi: ☕ fear1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Pzy ⭐ 15y 14 yil once #2 botla girmişssin bot klasorundeki config.ini yi aç en başta lang ın yanındaki 0 ' ı 9 olarak değiştir düzelir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dogukan378 OP ⭐ 17y 14 yil once #3 botsuz girdim gene olmadı 0 - 9 2 side olmadı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dogukan378 OP ⭐ 17y 14 yil once #4 Yok mu bilen ya :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pzy ⭐ 15y 14 yil once #5 botu kapatıp tekrar acıptamı girdin yoksa bot çalışırkenmi lang'ı 9 yaptın ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dogukan378 OP ⭐ 17y 14 yil once #6 kapatıp yaptım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pzy ⭐ 15y 14 yil once #7 tmm o zaman sro_client.exe den kaynaklıdır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dogukan378 OP ⭐ 17y 14 yil once #8 Yazılar Geldi Ama şimdide İmage Code gelmiyor :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pzy ⭐ 15y 14 yil once #9 image kod yok zaten oyunda startla gir 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dogukan378 OP ⭐ 17y 14 yil once #10 TamaM oldu sağol Oyundan atıyor şimdide deli oldum ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sibierski11 ⭐ 19y 14 yil once #11 bence bu bir isaret oyunu birakmalisin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil