❓ ❓ ❓ Arkadaslar profıle foto nasıl koyacaz.URL dior onu nasıl yapacagız.Yardım eder msınız lutfen ❓ ❓ ❓ ❓ 🤔
LUTFEN yardım Edinnnnn -Kimse yok mu- Lütfennnnnn
· 17 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
J
Journalist
⭐ 19y
viewtopic.php?f=321&t=129589
Buradaki son linki avatar bölümüne koyacaksın img kodları arasına almana gerek yok imza olarak bir resmi kullanacaksanda img kodları arasına alıp yapıştıracaksın^^
Buradaki son linki avatar bölümüne koyacaksın img kodları arasına almana gerek yok imza olarak bir resmi kullanacaksanda img kodları arasına alıp yapıştıracaksın^^
siteye deıl kardes profılıme resım nasıl koyabılırm profılıme
Sağ üst köşeden Kullanıcı Kontrol Paneli > Profil > Avatarınız ve daha sonra upload ettiğin resmin urlsini oraya yapıştırıyorsun ve avatarın olmuş oluyor ^^ 😉
J
Journalist
⭐ 19y
http://tinypic.com/
Gir bu siteye büyüklüğü 100*100 ü geçmeyen bir resim yükle ve en alttaki linki kullanıcı kontrol panelinden avatar bölümüne koyup gönder.
Gir bu siteye büyüklüğü 100*100 ü geçmeyen bir resim yükle ve en alttaki linki kullanıcı kontrol panelinden avatar bölümüne koyup gönder.
http://tinypic.com/
Geç kaldın 😁
tesekkur ederım saolasınız
pekı mesela sız yazının altına resım koyuyorsunuz onu damı bole yapacaz
bırde ısım degısıklıgı yapamıor muyuz acaba boss16 yo degıstırebılırm ıyız sımdıden tesekkur ederım
??
J
Journalist
⭐ 19y
viewtopic.php?f=321&t=129589
imza yapmak için bu konuyu kullanabilirsin
nick değişikliği kalktı birdahaki mevsime Aralık-Ocak gibi tekrar olur 👍

Kullanıcı Kontrol Paneli > Profil > İmzanız : Sonrasında

bunu aynen oraya yapıştır .İmzan yerinde olacaktır . 👍 🤝
Ps : Biraz daha küçük bir resim kullanabilirsin .
Kullanıcı Kontrol Paneli > Profil > İmzanız : Sonrasındabunu aynen oraya yapıştır .
İmzan yerinde olacaktır . 👍 🤝
Resimleriniz en fazla 250 piksel yüksekliğinde olabilir.
[F New]Solo Gitarist
Ps User'larımızdan rica edersen sana güzel ve normal boyutta bir imza yapacaklardır. ^^
Kullanıcı Kontrol Paneli > Profil > İmzanız : Sonrasındabunu aynen oraya yapıştır .
İmzan yerinde olacaktır . 👍 🤝
Resimleriniz en fazla 250 piksel yüksekliğinde olabilir.
Bende biraz daha küçük resim kullanabilirsin dedim zaten, örnek resmin üzerinde göstermek istedim 😁 😘
Bende biraz daha küçük resim kullanabilirsin dedim zaten, örnek resmin üzerinde göstermek istedim 😁 😘
tamam canımcım bişey demedim 😁
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap