Arkadaşlar ben the server is undergoing inspection...... hatasını alıyorum.Oyunu daha yeni indirdim netten ve pc ye ilk defa kurdum delircem o kadar bekledikten sonra girmiyo oyuna birde oyunun sitesine giriyo onuda denedim.lütfen yardım edin
Lütfen yardım edin!!!!!!
· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
host falan yazmayın denedim etc içindekileri sildim gene aynı.sonra silkroadı sildim gene denedim gene aynı
Versiyon kaç?Yeni indirdin, update yaptımı?
Sorunu resimli bir şekilde upload edersen yardımcı olabilirim ^^
en son versiyonun indirdim sro plus ama yükledikten sonra 1,71 e güncellemesi gerekirken(yükleyince ok yazısına tıkladıktan sonra kendi launcer geliyorya otomatik) güncellemedi.kafayı yiyecem düzelmiyor.resim koymayı bilmiyorum ama this server is undergoing inspection falan yazıyor
O hatayı sadece güncelleme yapılırken yani servarlar kapalıyken gelir.Veya senin net´in yokken.Yada host dosyasından.Media.pk2 den geliyodu sanırım.ip filan değiştirilerek.Eğer sen dosyalara dokunmadıysan yani botla filan uğraşmadıysan(media.pk2´yle filan) ve şu anda servarlar açık olduğundan, buraya mesaj yazdığına göre netde de sorun olmadığına göre geriye tek bir ihtimal kalıyor o da host dosyası.Orjinal host dosyasını:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc´nin içine at.Sonra Silkroad´un sitesine gir, tekrar başlat launcher´ı.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc´nin içine at.Sonra Silkroad´un sitesine gir, tekrar başlat launcher´ı.
Net framework 2.0 yüklemeyi deneyin olmazsa silkroada çift tıkladıktan sonra hemen herhangi bir internet sitesine girmeye çalışın yine olmazsa modemin adaptörünü çıkartıp 5 saniye bekledikten sonra tekrar takın internetin pc ye ulaştığından emin olduktan sonra silkroada girmeyi deneyin
ps : bence sorun clientten kaynaklanıyor hatayı tam olarak anlayamadım ancak bu kadar yardım edebilirim bir resim olsaydı iyi olurdu .
ps : bence sorun clientten kaynaklanıyor hatayı tam olarak anlayamadım ancak bu kadar yardım edebilirim bir resim olsaydı iyi olurdu .
silkroadın sitesine girebiliyorum host dosyası bizzat orginal clientten olsa yüklerken hata vermezmiydi ki? anlayamadım kafayı yicem yaw.resim nasıl koyulur onu bilmiyorum
birde etc içindekileri yedeklemeden sildim biri upload edeblirmi
Etc klasöründeki dosyaların hepsinimi sildin?
evet bi forumda görmüştüm sildim hata gitti yazmış bende sildim.sro yolunda hersey mubahtır diye 😄
birde unutmadan pc vista
Peki virüs programın ne?Belki launcher´ı engellemiş olabilir 🤔
lütfen oyuna girebilen birisi bana etc içindekileri upload etsin.şimdiden teşekkürler
virüs programımda yok :?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap