Arkadaşlar İsroda + basarken oyundan attı.
1 saat block yazısı geldi. son dedmki birisi yanlış şifre girdi çarıma fakat yaklaşık 10 saattir 1rer saatlik block yiyor. bunu birisimi yapıyor yoksa joymaxmı yapıyor anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Lütfen Yardım. Ard Arda 1 saat block yiyorum.
· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
ıd pw değiştir olmadı en geç yarınki update sonrası düzelir.
%89 biri pwni deniyor. 🙄 Dikkat li ol güvendıgın saglam makınadan pw ni değiştir. yoksa carını komple kaybedebilirsin 🙄
bencede arkdaşım ya biri pwni deniyor id ni buldu yada sana arkdaşın şakaya yapıyor :)) sen direk saglam bi pc den id pw degiştir derim 😉
arkadaşlar bunu biri yapıyosa hep süre doldugu anda giriş yapıyorum 5 sn içinde tekrar block yiyor. ve hala devam ediyor hiçbişe anlamadım bu işten :S
kesin birisi çarına girmeyi deniyor.acilen pw ve bilgilerini değiştir güvenli bir yerden.
Tüm bilgilerini değiştir, sakin ol (:
yaw deişemiyorum ki joymaxa giriyorum tam bilgileri değişicekken yine 1 saat block yiyor 😄
Sanırım birisinin soğuk su esprisini yapıp gitmesi gereken topiclerden birine daha hoşgeldik =p
Sanırım birisinin soğuk su esprisini yapıp gitmesi gereken topiclerden birine daha hoşgeldik =p
kamera nerde el sallayalım 😁 👋
Kardeşim böle bi durumun esprisi olmaz isterseniz SS de göndereym :S Dün Akşam 11 den beri bu şekilde çarım :S
Sakin olman gerek ilk önce. Ticket atmayı denedin mi hiç dünden beri ?
arkdaslar aynısı bnde oldu suan hala dewam edıo checkden sonra buqun dc werdı we bu saate kadar blocklu char 5 dk blocklu gosterıo sadece ben deql 10 15 belkı 20 kısının aynı sw azteca bu nasl cozulur bılqısı olan
C
CoolerMaster
⭐ 17y
5-10 dk dabir charına girmeyi deneme 1 saat bekle ardından dene..Bildiğim kadarıyla pwni 3kere yanlış girdin mi block yazısından sonra 1 saat beklemeden denersen süre 1 saat daha uzuyor..(kesin demiyorum ama bi arkadaşım söylemişti sen yinede 1 saat bekle)
aynı sorun benimde 1 charımda var
http://www.rev6.com/forum/showthread.php?21557-Block-1-Hour
ingilizcem iyi olmadığı için anlayamadım ama siz çevirip buraya koyarsanız sewinirim
ingilizcem iyi olmadığı için anlayamadım ama siz çevirip buraya koyarsanız sewinirim
TurKPunisheR
⭐ 19y
Aynı problem bendede var ve ayın 29undan beri giremiorum charıma ... Joymaxa bildirdim ama nafile .. Soğuk su en güseli ... =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap