Icerige atla
Extraloob

Lütfen Dikkat !

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y
Adminler Adobe Photoshop Bölümünde İmza Ve Avatar Yapanlara İstekte Bulunanlar O Kadar Çoğalmış.Ama İlgilenen Yok :S:S
14 Yanıt
I
O bölüme bakan tek kişi var.
Onca kişiye nasıl yetişmesini bekliyorsun?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Gerçekten o bölüm ölmek üzere.Kendi çapımda birşeyler düşünüceğim.
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y

Bence o kadar emin olma çünkü sırf bu konu adına 3 kişi çalışıyor ;)
K
Kriptex ⭐ 17y
Bana gelen ömlerle ilgili her akşam vakit ayırıyorum sadece o işe.Herkes imza avatar siteden gerçek bir yetkili ile görüşebilsem bu konuda bilgi vericem ama 😞
X
Xanthos ⭐ 19y

sen ne kadar eminsin? Yönetime ne zaman girdin kuzum sen? benim niye senden haberim yok ? öyle kaş göz hareketi yapmayalım. gören duyan olur, laf olur,söz olur. hiç iyi olmaz 🙄
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y

sen ne kadar eminsin? Yönetime ne zaman girdin kuzum sen? benim niye senden haberim yok ? öyle kaş göz hareketi yapmayalım. gören duyan olur, laf olur,söz olur. hiç iyi olmaz 🙄

Ben 3 kişi çalışıyor derken 3 kişi konu açmış yaparım diye demek istedim 👴 yanlış anlaşılmak istemem :)
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hacım bazı konulara artık bakılmıyor.Şuan için sadece 1 kişi var sanırım.
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y
Tamam Neyse Yanlış Bişi Dediysem Özür 😊
I
3 konu var diye 3 kişi iş yapacak değil.Konuların açılma tarihlerine bakarsan rahatça anlayabilirsin bunu.
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y
3 konu var diye 3 kişi iş yapacak değil.Konuların açılma tarihlerine bakarsan rahatça anlayabilirsin bunu.

Özür Dilerim İlginiz İçinde Teşekkür Ederim :)
.NET
.NET ⭐ 19y
Üstüne gitmeyin yahu. Yanlış biliyomuş hatalı söylemiş Xanthos doğrusunu söylemiş. Hatasını kabul edip özürünü dilemiş adam gibi. Defalarca aynı şeyi tekrarlayıp uyarmak da nesi ?
[F New]Solo Gitarist
I
@wW
Hacım doğru söylüyorsun ama ben ona bildiri amaçlı post attığımda bana verdiği cevap çokda güzel değildi.
B
BygeneraL06 OP ⭐ 17y
Üstüne gitmeyin yahu. Yanlış biliyomuş hatalı söylemiş Xanthos doğrusunu söylemiş. Hatasını kabul edip özürünü dilemiş adam gibi. Defalarca aynı şeyi tekrarlayıp uyarmak da nesi ?

+999999 👍 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: