Adminler Adobe Photoshop Bölümünde İmza Ve Avatar Yapanlara İstekte Bulunanlar O Kadar Çoğalmış.Ama İlgilenen Yok :S:S
Lütfen Dikkat !
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
O bölüme bakan tek kişi var.
Onca kişiye nasıl yetişmesini bekliyorsun?
Gerçekten o bölüm ölmek üzere.Kendi çapımda birşeyler düşünüceğim.
O bölüme bakan tek kişi var.
Bence o kadar emin olma çünkü sırf bu konu adına 3 kişi çalışıyor ;)
Bana gelen ömlerle ilgili her akşam vakit ayırıyorum sadece o işe.Herkes imza avatar siteden gerçek bir yetkili ile görüşebilsem bu konuda bilgi vericem ama 😞
sen ne kadar eminsin? Yönetime ne zaman girdin kuzum sen? benim niye senden haberim yok ? öyle kaş göz hareketi yapmayalım. gören duyan olur, laf olur,söz olur. hiç iyi olmaz 🙄O bölüme bakan tek kişi var.
sen ne kadar eminsin? Yönetime ne zaman girdin kuzum sen? benim niye senden haberim yok ? öyle kaş göz hareketi yapmayalım. gören duyan olur, laf olur,söz olur. hiç iyi olmaz 🙄O bölüme bakan tek kişi var.
Ben 3 kişi çalışıyor derken 3 kişi konu açmış yaparım diye demek istedim 👴 yanlış anlaşılmak istemem :)
Hacım bazı konulara artık bakılmıyor.Şuan için sadece 1 kişi var sanırım.
Tamam Neyse Yanlış Bişi Dediysem Özür 😊
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
3 konu var diye 3 kişi iş yapacak değil.Konuların açılma tarihlerine bakarsan rahatça anlayabilirsin bunu.
3 konu var diye 3 kişi iş yapacak değil.Konuların açılma tarihlerine bakarsan rahatça anlayabilirsin bunu.
Özür Dilerim İlginiz İçinde Teşekkür Ederim :)
Üstüne gitmeyin yahu. Yanlış biliyomuş hatalı söylemiş Xanthos doğrusunu söylemiş. Hatasını kabul edip özürünü dilemiş adam gibi. Defalarca aynı şeyi tekrarlayıp uyarmak da nesi ?
[F New]Solo Gitarist
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
@wW
Hacım doğru söylüyorsun ama ben ona bildiri amaçlı post attığımda bana verdiği cevap çokda güzel değildi.
Hacım doğru söylüyorsun ama ben ona bildiri amaçlı post attığımda bana verdiği cevap çokda güzel değildi.
Üstüne gitmeyin yahu. Yanlış biliyomuş hatalı söylemiş Xanthos doğrusunu söylemiş. Hatasını kabul edip özürünü dilemiş adam gibi. Defalarca aynı şeyi tekrarlayıp uyarmak da nesi ?
+999999 👍 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap