arkadaşlar eskiden bu hatayı nadir veriirdi ama artık her oyuna girdiğimde bir canavara saldırdığım anda bu hatayı alıyorum ve masaüstüne gidiyor ne yapmam lazım yardım lütfen
???? lütfen bir bakın
· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
eski loader kullanıyor olabilirsin, eski kırılmış tbot (bulduysan biryerlerden) veya eski sm kullanıyor olabilirsin. Bunu hiçbirşeysiz normal düz sro ile dene bakalım yine aynı hatayı alıyormusun?
viewtopic.php?f=245&t=60133 buradan devam et güzelim. :P
konuyu devre aldıysan ben terkediyorum burayı 😊
YOK OLMUYOR YAW EKRAN KARTI GÜNCEL GİRİYORUM 2 TANE MOB KESMEME KALMADAN ÇAT ?????? ÇIKIYOR.Dün böle bir sorun yoktu bugün olmaya başladı anlamıyorum yaw.deli olcam exp 99 lvl atlayamıyorum.neden olur böle anlamıyorumki?
YOK OLMUYOR YAW EKRAN KARTI GÜNCEL GİRİYORUM 2 TANE MOB KESMEME KALMADAN ÇAT ?????? ÇIKIYOR.Dün böle bir sorun yoktu bugün olmaya başladı anlamıyorum yaw.deli olcam exp 99 lvl atlayamıyorum.neden olur böle anlamıyorumki?
loader ına falan baktınmı?
premium var loader falan kullanmıyorum bide sanki sroda adam sanki yavaş yavaş hareket ediyor gibi ama lag deil değişik bişi anlayamadım
UP! çok acil yardım lütfen
tamam 1 dakika
bu iş yanlız1 dakka dan ziyade 1-2 saat alır 😄
tamam bekliyorum....1 saat sanırım peki bunu yaptıktan sonra çözülürmü dersin? virüs yok zannetmiyorum ama olsun...
20 tane cooki ve spyware adlı bişiler çıktı ve onları sildirdim.
up!! yardım lütfen yine olmadı biri yardım etsin lütfen kafayı yiycem :S
up up up
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap