Icerige atla
Extraloob

???? lütfen bir bakın

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
arkadaşlar eskiden bu hatayı nadir veriirdi ama artık her oyuna girdiğimde bir canavara saldırdığım anda bu hatayı alıyorum ve masaüstüne gidiyor ne yapmam lazım yardım lütfen
14 Yanıt
D
drotalion ⭐ 19y
eski loader kullanıyor olabilirsin, eski kırılmış tbot (bulduysan biryerlerden) veya eski sm kullanıyor olabilirsin. Bunu hiçbirşeysiz normal düz sro ile dene bakalım yine aynı hatayı alıyormusun?
D
drotalion ⭐ 19y
viewtopic.php?f=245&t=60133 buradan devam et güzelim. :P

konuyu devre aldıysan ben terkediyorum burayı 😊
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
YOK OLMUYOR YAW EKRAN KARTI GÜNCEL GİRİYORUM 2 TANE MOB KESMEME KALMADAN ÇAT ?????? ÇIKIYOR.Dün böle bir sorun yoktu bugün olmaya başladı anlamıyorum yaw.deli olcam exp 99 lvl atlayamıyorum.neden olur böle anlamıyorumki?
D
drotalion ⭐ 19y
YOK OLMUYOR YAW EKRAN KARTI GÜNCEL GİRİYORUM 2 TANE MOB KESMEME KALMADAN ÇAT ?????? ÇIKIYOR.Dün böle bir sorun yoktu bugün olmaya başladı anlamıyorum yaw.deli olcam exp 99 lvl atlayamıyorum.neden olur böle anlamıyorumki?

loader ına falan baktınmı?
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
premium var loader falan kullanmıyorum bide sanki sroda adam sanki yavaş yavaş hareket ediyor gibi ama lag deil değişik bişi anlayamadım
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
UP! çok acil yardım lütfen
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
tamam 1 dakika
D
drotalion ⭐ 19y
bu iş yanlız1 dakka dan ziyade 1-2 saat alır 😄
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
tamam bekliyorum....1 saat sanırım peki bunu yaptıktan sonra çözülürmü dersin? virüs yok zannetmiyorum ama olsun...
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
20 tane cooki ve spyware adlı bişiler çıktı ve onları sildirdim.
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
up!! yardım lütfen yine olmadı biri yardım etsin lütfen kafayı yiycem :S
N
NiGHTMaRe_ OP ⭐ 19y
up up up

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: