D Dark Fortress OP ⭐ 18y 18 yil once #1 Arkadaşlar Konunun Yeri Burası Deil Bu Hata İsro'nun Ama Lütfen Bi Bakın Hata Sanırım Silkroad.exede İsro Kurulu Olanlar Sro_Clienti ve Silkroad.exe i atarlarsa memnun olurum.En Azından Onu Denemiş Olurum Yardım Ederseniz Hayır İşlemiş Olursunuz Alın Resim: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K KissOfLife ⭐ 18y 18 yil once #2 resim görünmüyo bende göremeden bişi diemem 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dark Fortress OP ⭐ 18y 18 yil once #3 http://www.hizliresim.com/2008/6/24/1787.bmp al abi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissOfLife ⭐ 18y 18 yil once #4 link kırık sende xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissOfLife ⭐ 18y 18 yil once #5 Sil baştan yükle Ama Program fileste silkroadla ilgili hiç pişi kalmıcak Psro haric TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dark Fortress OP ⭐ 18y 18 yil once #6 Bende Nası Girio ? 😄 Dur Upload Edeem ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissOfLife ⭐ 18y 18 yil once #7 girdi onun için cvp verdim zaten xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissOfLife ⭐ 18y 18 yil once #8 Sil baştan yükle Ama Program fileste silkroadla ilgili hiç bişi kalmıcak Psro haric TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dark Fortress OP ⭐ 18y 18 yil once #9 Up Up ! Senin Mesajları Okumadan Önce Silip Kurdum Ztn 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissOfLife ⭐ 18y 18 yil once #10 hmm o zman bilmiorum bn öyle yapınca düzeldide TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil