Icerige atla
Extraloob

Lucky Stone düşürmek--->Simyalar buraya

· 18 Yanıt · 8.9K görüntüleme
S
Sniker OP ⭐ 19y
YAw ben silahları parçalamaktan bıktım. ne bir stone ne birşey. Nasıl olacak da düşerez bu lucky stoneyi acil yardım lazım.Grandflash kardeş sen 2 silah ta 1 lucky düşürürüm diyodun sana versem 2 weapon düşürebilirmisin? Mr. Green Mr. Green
18 Yanıt
F
FB_BURHAN ⭐ 19y
Luck Stone Canawarlardan Düşmez diye biliyodum ben kafamı karıştırdınız yaww şimdi Exclamation
S
Sniker OP ⭐ 19y

Luck Stone Canawarlardan Düşmez diye biliyodum ben kafamı karıştırdınız yaww şimdi Exclamation

Canavardan düşmüyo zaten.Parçaladığın itemlerden düşüyor bildiğim kadarıyla :?!!!
S
Sniker OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
İşte bunu parlarsam düşer mi Lucky stone? Cevap Lütfen 1 kişi baksın...
S
Sniker OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Pardon o küçük olanı lütfen söyleyin bundan % kaç lucky düşer?
L
Lagroad ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

Düşmez bence ama nedenini bilmiyorum Very Happy
C
CWsaila ⭐ 19y
hiç belli olmaz o genelde itemden düşer silahdan düşmez kahvekeyfi
M
Mr_B0B ⭐ 19y
sansın varsa düşer yoksa düşmez
F
FB_BURHAN ⭐ 19y
Denemeye Deger Wink
S
Sniker OP ⭐ 19y
Yok ya lucky 6 times kırdım bişey düşmedi artık kimden düşcek bundan düşmeyecekte..Bununda bi yolu var ama bi paylaşırsanız tam süper olur Mr. Green extraokk
S
Sniker OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.

Düşmez bence ama nedenini bilmiyorum Very Happy

of ya şu şom ağzını açmasaydın düşcek ti zaten silah onun yüzünden +4 de patladı Sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mr. Green
E
Espio ⭐ 19y
ilk olarak luck düşecek item de lucky blue su olacak die bi kural yok
ikinci olarak luck stone düşürmek için 8deg item kırılması şansı arttırır lv72 ve blue su olan her silahdan &90 stone düşer luck olması için küçük bi ipucu veriyim son seri itemlerde üstünde immortal+str olan itemler her zaman luck yönünden boldur npc ye satacağınıza kırın en kötü ihtç. 2 stone verr
onun dışında d7-d6-d5 hiç uğraşmayın derm
B
balrog ⭐ 19y

ilk olarak luck düşecek item de lucky blue su olacak die bi kural yok
ikinci olarak luck stone düşürmek için 8deg item kırılması şansı arttırır lv72 ve blue su olan her silahdan &90 stone düşer luck olması için küçük bi ipucu veriyim son seri itemlerde üstünde immortal+str olan itemler her zaman luck yönünden boldur npc ye satacağınıza kırın en kötü ihtç. 2 stone verr
onun dışında d7-d6-d5 hiç uğraşmayın derm

cok cok ıyı bı acıklama cok haklısın kardesım ve bendekı ıkı sey eklım 8 deyer cin itemlerin sakın sakın ama npc ye satmayın zaten kurusu bıle pazarda satılır 8 deyer tum itemler bakdınız satılmıyo parcalayın cıkıcak olan element zaten npc satınızda kazanıcanız paradan daha cok edicehı kesın zaten bıde sansınıza lucky taplet duserse tamam deymesınler keyfınıze 8 deyer lucky suan kı pazarda en az 7 mılyon herkeze ıyı sanslar derım extrabeer
S
Sniker OP ⭐ 19y

immortalı ve lucky times ları yüksek olanlardan cıkma ihtimali daha yuksektir . mesela senin koydugun resimdeki itemden cıkma ihtimal %80 vardır ama nası becerdiysen cıkmamış zor olanı başarmışın tebrik ederim

Zor olanı başardık ha.İnşallah bi daha başarırım da şu glavie ye +7 basarım Mr. Green Mr. Green
------------------------------
Bu arada tüm açıklamalara teşekkürler hepiniz saolun varolun...
_
_ERTUGRUL_ ⭐ 19y
bence düşer çünkü lucky6
D
DoNJuaN ⭐ 19y
eet katılıyorum son set ve bluesi olan itemlerden lucky düşürme olasılıgı daha fazla...
S
Sniker OP ⭐ 19y
OK ben de bi daha kine 8 deg eşyaları kırarım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: