K kSk_StyLe OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Gece 110 pt de bıraktım sabah kalktım girdim oyuna hotana ışınlandım arenaya gittim kestim gittimde bi ezik vardı 😜 lordu çekmiş kenara dalıyo hp yi %70 yapmış bn daldım ve sonuç:D:DPs:Legend is Back TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P PenSpinner ⭐ 17y 15 yil once #2 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Laistrogon ⭐ 17y 15 yil once #3 tebrkler yakışır karşıyakalıya 😜 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crazy_Show_ ⭐ 16y 15 yil once #4 ''KARŞIYAKALI'' oLmak ayrıcaLıkdır 😊 Tebrkler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kSk_StyLe OP ⭐ 17y 15 yil once #5 saolun''KARŞIYAKALI'' oLmak ayrıcaLıkdır 😊 Tebrkler.. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kSk_StyLe OP ⭐ 17y 15 yil once #6 tebrkler yakışır karşıyakalıya 😜 🍺eyw. 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 15 yil once #7 tbrkler .. hp sanki biraz nup 😜 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kSk_StyLe OP ⭐ 17y 15 yil once #8 tbrkler .. hp sanki biraz nup 😜 🍺dewil yok set 10 d 😄 11 d yapmaya çalışıoz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anıl__ ⭐ 18y 15 yil once #9 TebriklerKSK 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R redfalcon_07 ⭐ 17y 15 yil once #10 tebrikler kardeşim 😊 Ölümüne [K]af in [K]af...35½ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 15 yil once #11 tebriklerr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil