Icerige atla
Extraloob

Logo Denemesi

· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme
V
Velocia OP ⭐ 17y
İlk Logo Denemem :

Soldaki Logoyu kendim çizdim 😊 Yorumlara açıgım logo yapma fikrini caldıgım Fashion'a teşekkürler İlk denemem oldugunu unutmayın
10 Yanıt
M
Soldaki logo çok dark olmuş hacım fakat ilk denemeye göre harika.. 🍺
C
Caprice ⭐ 19y
düşünce güzel çalışma pek iyi denemez,tebrikler.
B
İlk Logo Denemem :

Soldaki Logoyu kendim çizdim 😊 Yorumlara açıgım logo yapma fikrini caldıgım Fashion'a teşekkürler İlk denemem oldugunu unutmayın

İlk denemerin çok iyi olmuş hacım.Lakin logo çok siyah kalmış.Açık renk kullansan logoda daha iyi örnekler çıkacaktır.Çalışmalarına aynen devam bro 😘
V
Velocia OP ⭐ 17y
Dedigim gibi elle çizdim ve ilk denemem grafik tabletim olsaydı cok daha iyi olabilirdi ^^
U
Unforgiven ⭐ 17y
hacım logo yaparken drop shadow 30'u geçmemeli logo harfleri birbirinden ayrık olmalı, birleşik olacaksa renkler birbirinden ayırt edebilir oranda gradient yapılmalı "Bilgi Paylasim Sitesi" değil "Bilgi Paylaşım Sitesi" olmalı ^^

daha çoook gelişirsin ben de grafik tablet alicum ahuu^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Renkler düzenlenebilir,düşünce güzel 🍿
C
Caprice ⭐ 19y
Tablet cidden yetenek gerektirir ayrıca tablet ile logo çizmek çok saçma photoshop,corel painter,illustrator gibi programlar varken oturup tabletle çizim yapmak saçmalık olur iyice bir araştırın öyle alın tavsiyede vereyim wacom var amerikada profesyonellerin kullandığı bir marka ancak fiyatı azcık tuzlu (:
U
Unforgiven ⭐ 17y
Tablet cidden yetenek gerektirir ayrıca tablet ile logo çizmek çok saçma photoshop,corel painter,illustrator gibi programlar varken oturup tabletle çizim yapmak saçmalık olur iyice bir araştırın öyle alın tavsiyede vereyim wacom var amerikada profesyonellerin kullandığı bir marka ancak fiyatı azcık tuzlu (:

evet wacom pahalı ama UC LOGIC var bu da orta fiyatlarda. hem neden saçma olsun tabletle photoshop ve corel draw'da çizicez 😄
A
Aesify ⭐ 18y
kahverengi tonlaması kullanabilirsin ne de olsa sonbahardayız ya da kış için kar taneleri vs vs..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: