Icerige atla
Extraloob

Login Sorunu

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
Akaryakit OP ⭐ 17y
S.a arkadaşlar sitenizi uzun süreden beri takip ediyorum gerçekten güzel bir site SRO 1 sene önce bıraktım tekrar başlamaya karar verdim ama çok şey deyişmiş küçük bir sorunum var eski hesabımın bilgilerini deyiştiricem kullanıcı adı ve şifremi yazıp login diyince sayfa hata veriyor başka bir hesapla girmeyi deneyince sorun yok normal şekilde login oluyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Teşekkürediyorum
10 Yanıt
T
TwiLighT ⭐ 18y
1 yıldır oyuna girmiyorsan banlanmış olabilirsin 😜 joymax fazlalık yapmasın diye banlıyor galiba 😁 bknz: benim charım
A
Akaryakit OP ⭐ 17y
Oyuna girebiliyorum siteden login olamıyorum işin garip tarafıda bu
A
Akaryakit OP ⭐ 17y
Konuyu upladım kusura bakmayın arkadaşlar bu sorun hakkında bilgisi olan yok dimi
S
SinYoR_ ⭐ 17y
muhtemelen accont banlanmıştır...site login olur fakat oyuna denerken ban hatası verir...

dediğim gibi sitede login olur fakat oyuna almaz accont banlı ise!yeni çar kas derim ...
B
By_DaDaS ⭐ 17y
muhtemelen accont banlanmıştır...site login olur fakat oyuna denerken ban hatası verir...

dediğim gibi sitede login olur fakat oyuna almaz accont banlı ise!yeni çar kas derim ...

Oyuna Login Oluyor Siteye Login Olamıyor Adam. Ne Bicim Okuyosan 😉
I

Oyuna Login Oluyor Siteye Login Olamıyor Adam. Ne Bicim Okuyosan ;)

😁
A
Akaryakit OP ⭐ 17y
Neyse baya deyişik şeyler denedim ama sorun cözülmedi belki zamana bırakırsak sorun kendiliğinden çözülür
F
Fahmlugat ⭐ 18y
başka bir pc de denednmi aynı şeyi?
A
Akaryakit OP ⭐ 17y
Farklı ip numarası ve pc de denedim gene aynı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: