Icerige atla
Extraloob

Logın hatası we sroya weda

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Z
zfr_Asfd OP ⭐ 18y
arkadaslar burda logın hatası dıye actım gene ben anlatayım kısaca:

arkadaslar 2 gun once sılk aldım siteye gırıp yukleyecektım ama logın olamıyordum bugun cafeye gıttım adama sorunu anlattım adam dedı bı kısı daha boyle geldı bıze site seni banlamıs sroya gırersın ama bi daha hıcbır zaman sılk yukeleyemessın dedı.Herhalde sro maceram burda sona ercek gıbı duruyo sımdıden sro aılesıne basarılar eger dönersem muhakkak irtibata gecerim sizle kalın salıcakla
6 Yanıt
I
ironEyE ⭐ 18y
arkadaslar burda logın hatası dıye actım gene ben anlatayım kısaca:

arkadaslar 2 gun once sılk aldım siteye gırıp yukleyecektım ama logın olamıyordum bugun cafeye gıttım adama sorunu anlattım adam dedı bı kısı daha boyle geldı bıze site seni banlamıs sroya gırersın ama bi daha hıcbır zaman sılk yukeleyemessın dedı.Herhalde sro maceram burda sona ercek gıbı duruyo sımdıden sro aılesıne basarılar eger dönersem muhakkak irtibata gecerim sizle kalın salıcakla

Bug repord gönder farklı acc ile.
Z
zfr_Asfd OP ⭐ 18y
ing. ii degil yardımcı olabilecek birleri warsa yardım ederlerse sevınrım
S
SroKopat ⭐ 18y
''site seni banlamış sroya girersin ama bir daha hiçbir zaman silk yükleyemezsin''

o cafeyi işleten kişi bilmeden konuşmuş açıkçası güldürdü beni.
Banlandığın zaman sadece oyuna giremezsin sitede istediğin gibi takılırsın,
silk yüklemeye gelince;
joymax Acc banlar ama silk yüklettirir artık aç gözlülük mü dersin başka birşey mi sen düşün.(Benim düşüncem,herkesin katılacağına eminim)
B
berkayozb ⭐ 19y
Aynı sorun bendede var. Bende silk aldım yüklemek için siteye girdim.Ama login olmuyor başka bi acc. ile girince login oluyor.Bende veda edicem silkroada kalın saglıcakla... ElveDa bryant
R
remo1903 ⭐ 18y
Joymax bu sorunu çözer yakında diye umuyorum.Silk alımlarını geri tepmek istemez değilmi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: