Arkadaşlar bildiğimiz üzere birçok kişi redeem'in açılmasını bekliyordu.Evet şu anda açıldı.Herkes yumulsun:mrgreen:

ps:bende 64 puan var ben bişi alamıyorum 😁
ps2:davetiye istekleri için özel mesaj ile mailleriniz yollayınız...

Kaç haftadır açık değil dün gece açıldı 🙄
February Redemption News: Lockerz members have let us know they really want to see the prizes in advance of the redemption, so we're making this happen. Go here now to check out the assortment of prizes in the upcoming February redemption, including new prizes requested by members. More big news soon!
2 days, 18 hours ago Kaç haftadır açık değil dün gece açıldı 🙄February Redemption News: Lockerz members have let us know they really want to see the prizes in advance of the redemption, so we're making this happen. Go here now to check out the assortment of prizes in the upcoming February redemption, including new prizes requested by members. More big news soon! 2 days, 18 hours ago
Kaç haftadır açık değil dün gece açıldı 🙄February Redemption News: Lockerz members have let us know they really want to see the prizes in advance of the redemption, so we're making this happen. Go here now to check out the assortment of prizes in the upcoming February redemption, including new prizes requested by members. More big news soon! 2 days, 18 hours ago
Bro ingilizceden pek anlamam 😜 Yalnız dün gece açıldı bir gerçek. 😘
@TwiLight dün kaşam bazıları çekiliyordu.Sanırım stoklar tükendi 💃
- Resim Silinmiş.
Bir ayımız daha var 😜 Diğer accountlarım gibi hüsrana uğramasın diye ne birisini davet ettim nede başka bir şey yaptım. Her gün 4 ptz biriktiriyorum , usul usul . Vallahi bundada hile yaptın diyip puanlarımı sıfırlarlarsa fena olur 🤔
- Resim Silinmiş.
Bir ayımız daha var 😜 Diğer accountlarım gibi hüsrana uğramasın diye ne birisini davet ettim nede başka bir şey yaptım. Her gün 4 ptz biriktiriyorum , usul usul . Vallahi bundada hile yaptın diyip puanlarımı sıfırlarlarsa fena olur 🤔
- Resim Silinmiş.
Vayy abi sendemi katıldın iphone alacaklar kervanına eğer açılırda wii alamazsam reedemden gelecek ay 450PTZ civarı olucak puanım o zaman ne yapıp yapıp kapıcam 1 iphone yada ipod nano 😁
- Resim Silinmiş.
Vayy abi sendemi katıldın iphone alacaklar kervanına eğer açılırda wii alamazsam reedemden gelecek ay 450PTZ civarı olucak puanım o zaman ne yapıp yapıp kapıcam 1 iphone yada ipod nano 😁
İlk hesabımda Xbox 360 Game System Elite sipariş ettim , puanları sıfırladılar ikinci hesabımda dj hero geyiğini sipariş ettim yine puanlarım sıfırlandı - hiç bir hile yapmadan - otomatik davetiye sistemim vardı sadece. Şimdi herşeyi bıraktım 0 davetiyle kasıyorum ipod'a bile razıyım 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap