Icerige atla
Extraloob

Lockerz.com Bedava(PSP,PS3,Wİİ)Kazanma Şansı

· 134 Yanıt · 9.6K görüntüleme
D
die4ever OP ⭐ 18y

Lockerz.com günlük anket sitesidir. Size her gün farklı bir anket sorusu sorar ve bu soruları yanıtladığınız takdirde Ptz denen puanlardan kazanırsınız.

Öncelikle Siteye Üye Olacak Arkadaşlar İçin İlk Giriş Yaptığınızda Karşınıza Bir Oyun Çıkacak Oyun Basit Yapmanız Gereken Yukardan Düşen PTZ Puanları Toplamak Orda Alacağınız Puanlar İy Bir Başlangıç İçin Güzel Olur. Ardından Siteye Her Girdiğiniz Zaman Size 2 PTZ Puan Veriyor. Bu Site Üyelerine Hergün Bir Anket Sorusu Soruyor. Ve Soruya Verilen Cevap Karşılığında Size 2 PTZ Puan Veriyor Günlük Garanti Puan 4 Tabi Siteye Girerseniz. Daha Çok Puan İsteyen Arkadaşlar İçin Davet Et Kazan Olayı Var Her Davet Ettiğin Arkadaş Başına 2 PTZ Puan Alıyorsunuz Tabi Davetinizi Kabul Ederse Davet Ettiğiniz Arkadaş Sayısı 20 Olunca Size Sembolik Bir T-Shört Gönderiyorlar Bunun İçin Sağ Yukarda Adınızın Yazdığı Yerin Altında Settings Var Ordan Gerekli Yerleri Doldurun. 20 Arkadaş Davet Ettiğiniz İçin Üyeliğinizde Sabitleşmiş Günlük Aldığınız 4 PTZ Puan ' Katına Çıkmış Oluyor Yani Günlük 8 PTZ Puan ALıyorsunuz. Davet Etmeye Devam Edin Her Davet 2 Ptz Puan.

Basit Bir Hesap

İlk Günden 20 Kişiyi Davet Ettik Var Sayıyorum

İlk Oyundan : 25 PTZ
Günlük : 8 PTZ
Günde 1 Davet : 2 PTZ
Bir Aylık Toplam : 325 PTZ

>>>>>Bazı Hediyeler Puanaları <<<<<

"Samsung - 40"" Class/1080P/120Hz/LCD HDTV"
3000 PTZ

MacBook Air, 13-inch, Aluminum
2500 PTZ

MacBook Pro 13-inch - Aluminum
1500 PTZ

New iPod Touch 64GB
800 PTZ

Xbox 360 Game System Elite
675 PTZ

PS3 Game System Slim- 120GB
625 PTZ

Amazon E-Gift Cards Cards France 450 Euros
500 PTZ

Ve Daha Neler....

Bu puanlarla LCD televizyondan tutun, cep telefonu kılıfına kadar, bir psp oyunundan, bayan çantasına kadar envai çeşit ürünü sipariş edebilirsiniz. Kesinlikle işe yarıyor ! Ayrıca bu puanları kazanmak o kadar zor değil. her gün üyeliğinize giriş yapsanız bile puan kazanıyorsunuz !!bunların dışında ise elektronik eşya olarak MP3 çalar,PSP,Wii,PS3 Apple Laptop Kazanabilirsiniz Bunların Dışında düşük Puanlı elektronik Hediyeler İse 40 Puan İle 2 Gb lık USB bellekler Ve MP3 Çalarlar sizleri bekliyor...

[youtube]gfMm_9MmGNU&feature=player_embedded[/youtube]

Site ye Üyelikler Davetiye Sistemi İle Çalışmaktadır Ve Çok Degerlidir.. Üye olabilen arkadaşlar a Başarılar :)
134 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
edit..
D
die4ever OP ⭐ 18y
yada bana Ö.mden atabilirler mail adreslerini özenle gönderebilirim güven olmaz o siteye ne yapıcagı belli olmaz ama veriyor sanırım davetiye 😊
Q
Quater ⭐ 18y
ö.m bak
O
Bir bakmak lazım 🍿
D
die4ever OP ⭐ 18y
mailleri verilenlere gönderildi sisteme kayıtlı bir mail atmışsın ZeeR gönderemiyorum 😊
Q
Quater ⭐ 18y
mailleri verilenlere gönderildi sisteme kayıtlı bir mail atmışsın ZeeR gönderemiyorum :)

Bu maili açalı 3 ay bile olmadı hadi eskisi olsa neyse diyeceğim sen yine ö.m baksan iyi olur başka bir mail veryim
E
EmmaW ⭐ 19y
bana birisi davetiye gönderebilirmi? 😄
paylaşım için teşekkürler
Advance
Advance ⭐ 18y
bana gelmedi davetiye...
E
EmmaW ⭐ 19y
ben o siteyle üye oldum şuan sitedeyim en baştaki oyunu geçti şimdi ne yapacağım 😄 ayrıca davetiyede gönderebilirim ama nasıl göndereceğimi söylemeniz lazım 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Teşekkürler davetiyen gelmiş =)
D
die4ever OP ⭐ 18y
ben o siteyle üye oldum şuan sitedeyim en baştaki oyunu geçti şimdi ne yapacağım 😄 ayrıca davetiyede gönderebilirim ama nasıl göndereceğimi söylemeniz lazım :D

gönderemezsin gelmez niye dersen puan 30 u geçmeyince atmıyor davetiyeyi ya bende ole bilemicem ama connect sekmesinden atabilirsin...
E
EmmaW ⭐ 19y
ben o siteyle üye oldum şuan sitedeyim en baştaki oyunu geçti şimdi ne yapacağım 😄 ayrıca davetiyede gönderebilirim ama nasıl göndereceğimi söylemeniz lazım :D

gönderemezsin gelmez niye dersen puan 30 u geçmeyince atmıyor davetiyeyi ya bende ole bilemicem ama connect sekmesinden atabilirsin...

en baştaki oyunda 34 puan topladım gönderebilirim heralde 😄 isteyen varsa ömden mailini söylesin sanırım nasıl atılcağını buldum
Q
Quater ⭐ 18y
oh be bende sonunda üye oldum isteyenler varsa abende davetiye yollayabilirim
D
die4ever OP ⭐ 18y
Arkadaşlar PSP kazanmış bulunuyorum.. kanıtı az sonra sizlerle
D
die4ever OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
G
GreenPearL ⭐ 17y
İyi Güzelde Vergileri Kendimiz Ödüyoruz Bunu Söyliyim
D
die4ever OP ⭐ 18y
kargo masrafını sen ödüyorsun 10 tl civarı bişiydir 😊
G
GreenPearL ⭐ 17y
kargo masrafını sen ödüyorsun 10 tl civarı bişiydir :)

hyr kargoyuda onlar karşılıyor s.s.s gir orda yazıyor dioki kargo dahil her türlü masrafı biz karşılıyoruz fakat vergi size ait bu arada bana yollasana davetiye mailto:[email protected] lütfen la:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: