Lockerz.com için davetiye gönderebilirim. Kayıt olan kişilerin benim davetiyemle kaydolmalarını rica ediyorum.
Lockerz.com çılgınlığına katılmanız için tek yapmanız gereken topic altında mail adresinizi yazmak.. Sonra göndereceğim davetiyeyi onaylayıp kayıt işleminizi gerçekleştirmek. ^^
Saygılarımla;
BR
Topicime sulanan olursa üflerim ensesinden 🎅 😈
Lockerz Davetiye Gönderilir.
· 15 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
15 Yanıt
Lockerz.com için davetiye gönderebilirim. Kayıt olan kişilerin benim davetiyemle kaydolmalarını rica ediyorum.
Lockerz.com çılgınlığına katılmanız için tek yapmanız gereken topic altında mail adresinizi yazmak.. Sonra göndereceğim davetiyeyi onaylayıp kayıt işleminizi gerçekleştirmek. ^^
Saygılarımla;
BR
Kardeş kardeş takılırız yahu 😁 😁
G
GreenPearL
⭐ 17y
Davetiye yollanır .. 😁 😎
Saygılarımla;
BR
Kardeş kardeş takılırız yahu 😁 😁
puhahah de get tospa seni, paylaşmayı sevmem 😈
Gelecek olan davetiye blackrain@.... adresinden gelecek göz önünde bulundurarak kabul edin 😜
G
GreenPearL
⭐ 17y
Davetiye yollanır .. 😁 8)
Vaaaay boynuz kulagi gecermis sana davetiyeni kim gonderdi haaa soyle bakalim
PS:Davetiye gonderilir cool2:
PS:Davetiye gonderilir cool2:
Seversin seversin 😁 😁
bkz: Sevinçler paylaşarak çoğalır gerisi bizi ilgilendirmez 😆 😆 😜
bkz: Sevinçler paylaşarak çoğalır gerisi bizi ilgilendirmez 😆 😆 😜
Ahahha çekecem el frenlerinizi teker teker gelin.. 😆
G
GreenPearL
⭐ 17y
Beyler exl'den bi arkadaşım yapmıştı.Davetiye İsteyen Olursa Mail Yazsın yollasın en geç 24 saat içinde davetiye gelecektir.Link : http://lockerz-davetiye.tk/
Nina Ricci
⭐ 17y
lockerz nedir ? 😆

R
robocop5555
⭐ 16y
davetiye istegi olan banada ulasabilir.
Davetiye isteyenden çok davetiye dağıtacak olan var işe bak 😜
Yokmu davetiye isteyen 😜
yok 😆

Lockerz davetiyesi ve Lockerz hakkinda bilgi edinmek icin http://lockerz.davetiyesi.tk/
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap