Icerige atla
Extraloob

Loader Veya İbot

· 5 Replies · 1.6K views
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
2 Gün aralıklarlar 97 ve 90 Level charlarım ban yedi illegal program kullangım için kullandıgım program ibot ve loader'dı.Sanırım client acılırken loader o üst tarafta cıkan hacking yazan dalgayı kapattıgı için ban yedim.Bir daha asla kullanmam, sbot kullanmanızı tavsiye ederim.
5 Replies
Q
Quattro ⭐ 19y
2 Gün aralıklarlar 97 ve 90 Level charlarım ban yedi illegal program kullangım için kullandıgım program ibot ve loader'dı.Sanırım client acılırken loader o üst tarafta cıkan hacking yazan dalgayı kapattıgı için ban yedim.Bir daha asla kullanmam, sbot kullanmanızı tavsiye ederim.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz. 👍 Herkez isrobot kullanıyordu banlıyamıyorlardı şimdi herkez sbot kullanıyor onuda ellemek istemiyorlar.
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Evet sbotu o kadar kullandım banlanmadım. Loaderın korumayı acmamasından dolayı yakalandık xD
T
Tivies ⭐ 18y
Evet sbotu o kadar kullandım banlanmadım. Loaderın korumayı acmamasından dolayı yakalandık xD

Sbotu zaten artık Joymax bile biliyor kabul etmiş bu olayı fakat daha düzgün bir çözümü yok... Kullanmaya devam geçmiş olsun
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
sagol.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: