Icerige atla
Extraloob

*-*-*lllİştE BüyüK GüN EurovisioN 2008lll*-*-*

· 41 Yanıt · 5.1K görüntüleme
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Herkesin bildiği gibi bugün Eurovision Finali var.Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.
- Resim Silinmiş.

TRT-1 Yayın Akışı
.
.
.
20:00 Eurovision Yolculuğu
21:20 Reklam
21:25 Eurovision Şarkı Yarışması Juri Tanıtımı
21:50 Sayısal Loto Çekilişi
21:55 Reklam
22:00 Eurovision 2008 Şarkı Yarışması Finali
.
.
.

Burdanda birkaç videoya ulaşabilirsiniz ➡️
Eurovision Yolculuğu
Eurovision 2008 Şarkı Yarışması Finali
Veee...
Mor ve Ötesi-Deli ➡️ Şarkısını indirebilirsiniz. ?!!!!!!!
"Mor ve Ötesine" "Deli" adlı şarkıalrında başarılar dilerim... ?!!!!!!.
41 Yanıt
S
serojen2 ⭐ 18y
bence Eurovision artık sms yarısmasından baska bıse degıl tek guzel yanı uluslar arası olması
Barzo
Barzo ⭐ 19y
12. olmassak iyidir 😄 ama inş ilk 5 e gireriz 😜 Başarılar Dilerim Ne Diyim 😉
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
yha bn burdaki smslerin tarafsız olduğundan şüpheliyim açıkçası bencede bir diplomasi yarışı qeçen sene türkiyeye yapmadığını bırakmayan fransa tam puan werdi eurovisyon bitti yine dwm ediyorlar bence tamamem diplomasi yarışı ermenistan bize tam puan fransa tam puan werirmi?
A
Azula ⭐ 18y
Favorim Bulgaristandı ama önelemede elendi ya 😞
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
eet.Bulgarıstanın Guzeldı Ama Elediler
T
Tarantella ⭐ 19y
şu kadar angut şarkıyı bi arada görünce "deliyi" eleştirenleri anlamıyorum dogrusu.
gayet güzeldi fakat performansları kötüydü biraz.hepsi bu..
E
eL`dode OP ⭐ 19y
aynen.Çoğu dandik şarkılardı.Bitane çamaşırları mandallarlarkenki hele iyk.Deli ilk 5te bence.Şu ermenistanlıalrınki de güzeldi, Finlandalılarınkide hoştu.Bakalım iyi olan kazansın...
E
eL`dode OP ⭐ 19y
Bi gittim baktım 1.sıradayız.Coştum.Tvyi açtım 1.sıradaydık ama şimdi7.sıradamıyız neyiz 😞 .Yunanlıların iarkısı hiç güzel değildi.O kız tüm ülkerleri gezdi.Sırf güzzelliğinden kaznıyo.Şarkıları berbat çünkü.
X
XianHun ⭐ 18y
Ruslar kazandı
M
mehmet125 ⭐ 19y
yha bn burdaki smslerin tarafsız olduğundan şüpheliyim açıkçası bencede bir diplomasi yarışı qeçen sene türkiyeye yapmadığını bırakmayan fransa tam puan werdi eurovisyon bitti yine dwm ediyorlar bence tamamem diplomasi yarışı ermenistan bize tam puan fransa tam puan werirmi?

Kardeş ne diplomasisi sen sanıyomusun ki fransada yaşıyan fransızlar bize oy atıyo lol.Orda kaç bin Türk yaşıyo sen biliyonmu cahiilliğin bu kadarı
A
Azula ⭐ 18y
bu yarışma şarkıdan çok , herkez komşu ülkesine oy verdi. kimin komşusu ile arası iyise ve komşu ülkesi çok ise ki rusya bu işte olayı aşmış. oylar hep bu şekilde verilmiş. kısacası şarkıdan çok siyasi işler puanları belirledi
P
PaiNScReaM ⭐ 19y
biz kaçıncı olduk
E
eL`dode OP ⭐ 19y
7.
P
PaiNScReaM ⭐ 19y
maşallah
E
eL`dode OP ⭐ 19y
1. gidiyoduk sonra bi açtım tv yi 7ye kadar düştük 😞
E
eL`dode OP ⭐ 19y
ispan'yanın şarkısındakiler çok renkliydi indiricem o şarkıyı 😄
D
DeepdarK ⭐ 19y
Favorim Bulgaristandı ama önelemede elendi ya :(

Aynen xD
E
eL`dode OP ⭐ 19y
İspanya'yı billiyormusunuz.
Baila el Chiki Chiki 😄
R
RollsRoyce ⭐ 19y

Fransa'nın yarısından çoğu Ermeni tam puan alması normal değil mi sence

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: