Icerige atla
Extraloob

Live2Kill is BACK ! ^^

· 16 Yanıt · 1.6K görüntüleme
L
Live2KiII OP ⭐ 16y
Öncelikle Merhabalar ,

2 gün önce charım hacklenmiş ve charı tamamen kaybetmiştim . Ama bir şekilde charımı eksiksiz bir şekilde tekrar aldım .
Ve bügün Nova 2h alarak geri döndüm 😊 Bunu sizlerle paylaşmak istedim 😊
İyi forumlar 😊

16 Yanıt
I
Impossy ⭐ 17y
Öncelikle geçmiş olsun. Sonralıkla hayırlı olsun çok güzel bir çara benziyor. 😊
Q
Quattro ⭐ 19y
Evet hatırlıyorum nasıl geri aldın hacım geçmiş olsun
A
Avasin ⭐ 17y
Geçmiş olsun. Güzel Çara Benziyor.

ps : Nasıl geri aldın?
L
Live2KiII OP ⭐ 16y
Teşekkür ederim .
Olay aynen şöyle ; ünv. dolayısıyla şehirdışında oldugum için abim giriyor chara . Keylogger yiyor ve o arada pw değiştigi için komple gidiyor char . Charı çalan charı satın aldım falan ayagı yapıyor önce ama fazla diretmeden itiraf ediyor .
bu chara karşılık baska char teklif ettim 102 lv ve nasıl olduysa kabul etti . Neyse live ı kurtardım verecegim charı da bi oyun yapıp vermedim :)) Sonuçta zararsız bir şekilde atlattım .
Diyeceksiniz üzerinde 7 nova olan chara karşılık nasıl 102 lv charı kabul etti. Orasını bizde anlayamadık henüz , Beni tanıyan birinin bu işi yaptıgını düşünüyorum ve korkup geri verdigini 😊
W
Warmoon ⭐ 18y
Teşekkür ederim .
Olay aynen şöyle ; ünv. dolayısıyla şehirdışında oldugum için abim giriyor chara . Keylogger yiyor ve o arada pw değiştigi için komple gidiyor char . Charı çalan charı satın aldım falan ayagı yapıyor önce ama fazla diretmeden itiraf ediyor .
bu chara karşılık baska char teklif ettim 102 lv ve nasıl olduysa kabul etti . Neyse live ı kurtardım verecegim charı da bi oyun yapıp vermedim :)) Sonuçta zararsız bir şekilde atlattım .
Diyeceksiniz üzerinde 7 nova olan chara karşılık nasıl 102 lv charı kabul etti. Orasını bizde anlayamadık henüz , Beni tanıyan birinin bu işi yaptıgını düşünüyorum ve korkup geri verdigini :)

geçimş olsun ve hayırlı olsun
kafan çalışıyor 👍 🍺
A
Avasin ⭐ 17y
Film Gibi 😜

neyse tekrar geçmiş olsun^^
L
Live2KiII OP ⭐ 16y
Hehe Eyv :)))
K
KissBerry ⭐ 17y
geçmiş olsun taktik iyiymiş 😈
L
Live2KiII OP ⭐ 16y
Eyv .
Biraz ayrıntı vereyim başınıza gelirse yaparsınız :))
102 lv charın ıd pw gs verdim . Vermeden önce block yaptım siteden 3 kere yanlıs girip
Kendi charımın pw alınca bilgilerimi değiştim ve pusuya yattım , ondan öncegirip 102 yi de kurtardım 😉
K
KissBerry ⭐ 17y
çok eski bi taktiğim ama hep işe yaramıştır tabi 102 chara adam senden önce girerse yandın 😈
L
Live2KiII OP ⭐ 16y
block saatini saniyesiyle not alınca o ihtimal ortadan kalkıyor emin ol ^^
Q
Quattro ⭐ 19y

Evet bir yere kayıt edersen sorun kalmaz tebrikler güzel bir alicengiz oyunu yapmışın. nese: makara:
E
EmmaW ⭐ 19y
Teşekkür ederim .
Diyeceksiniz üzerinde 7 nova olan chara karşılık nasıl 102 lv charı kabul etti. Orasını bizde anlayamadık henüz , Beni tanıyan birinin bu işi yaptıgını düşünüyorum ve korkup geri verdigini :)

yine dolandırırım diye kabul etmiştir 102 level charı 😉
hayırlı olsun
K
KissBerry ⭐ 17y

ohoo o zaman sorun yok 😈
L
Live2KiII OP ⭐ 16y
Eyv. Tşk ederim yorumlar için =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: