Merhabalar ;
İzlediginiz için Teşekkür ederim , İyi forumlar
Youtube sesi sildi, halledebilirsem ordan da link vericem
İzlediginiz için Teşekkür ederim , İyi forumlar 🍺
http://www.youtube.com/watch?v=r9DrQJt8eU4
http://www.vimeo.com/12901425 ( Alternatf Link)
Live2Kill-Alexander Pvp vol.2
· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
İlk yorum benden olsun, çok güzel hazırlamışsın eline sağlık 👍
eline sağlık güzel video bower zorlamıs baya (firewall neden acmamıs orayı anlamadım)
@Too
Teşekkür ederim 😉
@LADRE
Nova armor set + snow + kb , Gerçekten zor oldu benim için 😉
Teşekkür ederim 😉
@LADRE
Nova armor set + snow + kb , Gerçekten zor oldu benim için 😉
Kardesim Video Ve Charın GüzeL
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Nova S/S var adamda, nuke atarak en fazla 16k vurdu. Vay anasını dedim izlerken makara: Harika video olmuş ellerine sağlık.
Teşekkürler 😉
eline sağlık playerlik güzel. + Video güzel olmuş
Video'daki başlangıç çok hoşuma gitti.
Nasıl yapıyorsunuz bunları anlamıyorum ben 1-2 deneme yaptım kendi çapımda hiç sizin gibi olmuyor öyle eklentiler yok bende.Acaba başka yerden yama' gbi birşeymi indiriyorsun?Eğer indiriyorsan bu konu altından yada Ö.M. dan bana iletirmisin?
Ps: Video + Pwp ler güzel olmuş. 😘
Nasıl yapıyorsunuz bunları anlamıyorum ben 1-2 deneme yaptım kendi çapımda hiç sizin gibi olmuyor öyle eklentiler yok bende.Acaba başka yerden yama' gbi birşeymi indiriyorsun?Eğer indiriyorsan bu konu altından yada Ö.M. dan bana iletirmisin?
Ps: Video + Pwp ler güzel olmuş. 😘
giriş harici video çok kötü.
glavie neden saldırmamış vurmanı beklemiş 51k falan vurmuşsun herhalde ben olsaydım skill manyağı yapardım seni 😜
glavie neden saldırmamış vurmanı beklemiş 51k falan vurmuşsun herhalde ben olsaydım skill manyağı yapardım seni 😜
Teşekkürler ;)
En baştan en sona müzik isimlerini verirmisin 🍺
Diğerinden daha güzel olmuş muzik ve çeşitlilik açısından ama çalışmaya devam 😄
glavie neden saldırmamış vurmanı beklemiş 51k falan vurmuşsun herhalde ben olsaydım skill manyağı yapardım seni :P
Glavie = düşük defans
Nova+11 =yüksek damage
Glavie = Kek 😉
Teşekkürler ;)
En baştan en sona müzik isimlerini verirmisin 🍺
1) Gorillaz - Feel Good
2) LP - A Place for My head
3) Korn- Coming Undone
ortalığı coşturmuşsun yine Marıo semerkand kapısının önünde o kadar artistlik yapanlardan biriydi onu indirmende süper olmuş ama mehmet abi(EarthSharker) kesmişsin onuda koymuşsun üzüldüm 😜
PS:Yorumsuz 😎
PS:Yorumsuz 😎
ortalığı coşturmuşsun yine Marıo semerkand kapısının önünde o kadar artistlik yapanlardan biriydi onu indirmende süper olmuş ama mehmet abi(EarthSharker) kesmişsin onuda koymuşsun üzüldüm 😜
PS:Yorumsuz 8)
Mehmet abi maverada değer verdigim 1-2 insandan birisi. Video ya bozulacagını sanmam 😊
Damage açısından fena değil ama oyunculuğunu biraz daha geliştirmen gerekiyor ^^ ayrıca Axe skillerinde bulunan Axis Quiver skillinide açmanı tavsiye ederim daha fazla stun verebilmek için.
ps : Chineselere olabildiğince dull yedirmeye çalış. Knock down yaptığında +11 SON 2h ile Triple Swing ve Bash skilleriyle Dare Devil skillinden fazla damage vuracağına eminim 👍
ps : Chineselere olabildiğince dull yedirmeye çalış. Knock down yaptığında +11 SON 2h ile Triple Swing ve Bash skilleriyle Dare Devil skillinden fazla damage vuracağına eminim 👍
glavie neden saldırmamış vurmanı beklemiş 51k falan vurmuşsun herhalde ben olsaydım skill manyağı yapardım seni :P
+1453
PS:Yorumsuz 8)
Mehmet abi maverada değer verdigim 1-2 insandan birisi. Video ya bozulacagını sanmam :)
o zaman sorun yok 🍺 🎅
Damage açısından fena değil ama oyunculuğunu biraz daha geliştirmen gerekiyor ^^ ayrıca Axe skillerinde bulunan Axis Quiver skillinide açmanı tavsiye ederim daha fazla stun verebilmek için.
Teşekkürler yorumun için
..
Warrior kısmındaki herşey max durumda .
Ama Axis max 10 lv stun yapıyor , Öyle ki Sprint assult bile ondan daha sık stun yapıyor 😊
Dull olayı hikaye anında siliyorlar 😉
@extraloob
Snow açıkken sanada 35+17k vursunlarda o mp bitmesin 😊
Mantıklı düşünelim biraz , adam 2 . yi vurma şansı bile bulamıyor 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Alexander Online 120 Cap %70 PvP Server Europe/Chinese Grand Opening 21.02.2020 CLSro Pvp ServeR-Silkroad Pvp'ye adını weren Pvp Server Bu:) WarOfLuck 120 Cap / 13Dg Yeni İtem /%100 Full PVP / Bedava İpek / Yeni Görevler / Unique / PVP Yeni Pvp Serverler 2021 - Metin2 Pvp Server WitchMt2 21 Mayıs'ta Açılıyor ! Pvp lik pvp server önerisi?