Bu okulun bitimindeki sorumluluk sınavları genellikle karneler alındıktan sonra yapılıyordu dimi ? Böyle haziranın son haftaları temmuzun başları gibi ? Okuldan okula çok değişken değillerdi galiba ?
Lisedeki sorumluluk sınavlarıyla ilgili küçük bir soru
· 11 Yanıt · 800 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Aynen öyle temmuzun başlarında yapılıyo
Tamam eyvallah. 😄
bizim okulda iki kez girdim temmuz 5-15 i civarıydı sanırım
sweetCHIEF
⭐ 17y
temmuzda ve eylulde oluyor 4-4 seklinde,gecmis olsun karsim sende bendensin 😄
Ben üniye kayıt olmadan 2 gün önce 4 senenin matematiğini verdim 😆

Slim Shady
⭐ 14y
Sanırım bende kalıyorum 3 ten aşağı notum yok dil anlatım 1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
sweetCHIEF
⭐ 17y
sorumlu gecersin yavrum sen lise 4un son demine kadar rahatsin,sahsen oyle yaptim lise bitti ben hala 10.sinif dil anlatimi vericem 😈
nasıl bir sisteminiz var anlamadım ben liseyi bitirdiğimde (4 sene önce) 3 tane 1 im vardı 3 üde sağlam dersti + Takdir ile bitirmiştim o.O sistem çok bozmuş
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
ortalama geçiyorsa sıkıntı yok canım geçersin
Sanırım bende kalıyorum 3 ten aşağı notum yok dil anlatım 1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1 sadnessla1
ortalama geçiyorsa sıkıntı yok canım geçersin
Ben okulu bitirdim işte 3 tane alttan dersim var 2 si geometri birisi matematik. 😄 Tam üniversiteye gireceğim sırada taklaya gelmeyelim bir de, geçirirler umarım...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap