Arkadaşlar yeni çıkan lipton reklamındaki çalan şarkı çok hoş acaba o şarkıyı nsıl bulabilirim 🙄
Lipton reklamı ...
· 19 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Arkadaşlar yeni çıkan lipton reklamındaki çalan şarkı çok hoş acaba o şarkıyı nsıl bulabilirim 🙄
bende böyle bir konu acmak istiyordum ama açmadım burdan koyan olursa alırım bende 😁 up :?!
Bilen yok herhalde ben limewire dan lipton reklam müziği diye aradım uygunsuz videolar çıktı 😁 😈Arkadaşlar yeni çıkan lipton reklamındaki çalan şarkı çok hoş acaba o şarkıyı nsıl bulabilirim 🙄
bende böyle bir konu acmak istiyordum ama açmadım burdan koyan olursa alırım bende 😁 up :?!
bende video sitelerinde aratmıştım önceki reklamlarından çıkıyordu 😁
Oww Demekki Sadece Ben degilmisim.Searching
S
Streetwise
⭐ 19y
Reklamı izlemiş olsaydım belki size yardımcı olabilirdim ama reklamı bilmiyorum :?
Büyük kanalların reklamlarında sürekli çıkıyor 5 dakka reklamları izle görürsün 😉
Büyük kanalların reklamlarında sürekli çıkıyor 5 dakka reklamları izle görürsün ;)
5 gündür arıyorum bulucam inşallah 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Adamlara mail attım cevabı bekliyorum. ?!!!!!!.....
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
T
TitusPullo
⭐ 19y
Çok teşekkürler. Ama Kısa ya. Şöyle uzundan uzundan olsa harika olucak. Bu Lipton kime yaptırıyor müziklerini ah bi çözebilsem.
Ralph Myerz & The Jack Herren Band, Nikita...
http://rapidshare.com/files/120158877/The_L_Word_Enhanced_Soundtrack_-_CD2-16_-_Ralph_Myerz___The_Jack_Herren_Band_-_Nikita.mp3.html
buyrun arklar bu sarkıyı rapide attım..
buyrun arklar bu sarkıyı rapide attım..
Bu şarkının nesi güzel be yav.. :D:D
Bu şarkının nesi güzel be yav.. :D:D
Dinlemedim, sadece Google'a Lipton Reklam Müziği yazdım iki linke baktım bazı arkadaşlar bakamıyor çünkü. 😄
Arkadaşlar bunu aramıyor yalnız. 😆
youtube girin orda muhtemelen reklam wardır. reklamın müzigini çalın. en kolay yol bu bnce 😁
Lord Legolas Hariç Diğer Şarkılar Yalnış 😊
lord legolasınki doğru güzel şarkı 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap