Minutes To Midnight albümleri ile beni kendilerine hayran bırakan Amerikalı Rock Grubu.

Çakma Rockçıların(!) ennn enn enn çok sevdiği grup. 1-2 şarkısını ezberler, LP 4evaa diye yırtınırlar..
Çakma Rockçıların(!) ennn enn enn çok sevdiği grup. 1-2 şarkısını ezberler, LP 4evaa diye yırtınırlar..
İnsanları bu şekilde damgalaman çok yanlış, bu grup değişik müzik anlayışı ile ünlüdür, şarkılarında aşktan çok insanlığın kötü gidişhatını , savaşı ve daha pek çok farklı konuyu işlerler. İnsanları direkt rock çı yada metal ci diye gruplamanın da bir anlamı yok. Sanat her zaman sanattır ve gerçek sanatçı kendini belli eder.
İnsanları bu şekilde damgalaman çok yanlış, bu grup değişik müzik anlayışı ile ünlüdür, şarkılarında aşktan çok insanlığın kötü gidişhatını , savaşı ve daha pek çok farklı konuyu işlerler. İnsanları direkt rock çı yada metal ci diye gruplamanın da bir anlamı yok. Sanat her zaman sanattır ve gerçek sanatçı kendini belli eder.
Meddah'ın söylemek istediği grupların underground'dan fırlayıp popüleritelerini arttırdıklarında ne denli bozulduklarıdır..
ScREaM oF HaTE sana yazım yanlışın var demedim, sadece bir sözlük yazarı olarak Meddah'a bu yazım şeklini biraz anormal gördüm. O fikrini söyledi ben de söylemiş oldum. Kimseyle böyle komik bir şey yüzünden tartışmaya gerek yok, birilerini incilttiysem özür dilerim, bugünlerde parçalı bulutluyum sert çıkıyorum bazen...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap