Icerige atla
Extraloob

Leyla ile Mecnun - Efsane komik sahne.

· 21 Yanıt · 3.1K görüntüleme
21 Yanıt
B
Ben de ⭐ 17y
😄 "Ben de özledim" gelsin de bitsin şu hasret 😞
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu diziye bir tek ben mi gülmüyorum ya ?:/
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yalnız degilsin.
C
Crusade ⭐ 18y
Beni tvye bağlayan bi dizi değil bi vadi değil 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Vadiden acayip derecede soğudum öyle böyle değil..
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Ben hala yeni bölümü bekliyorum. 😁
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Gülmeyenler üzerlerine alınmasın ama normal tabakanın güldüğü abudik gubidik şeylerden değil de anlamak için zeka isteyen espiriler yapıyorlar. Gerçekten çok iyiler.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Herkesin zevki farklıdır ama zeka isteyen espiriler derken ?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
O zaman ben üstün zekalı olduğum için ince espriler bana Baya bi kalın geldi sanırım.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Komik olduğunu anlamak için kafanın çalışması lazım yani qnqs.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Diziye saygım vardı oda bitti.
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Komik olduğunu anlamak için kafanın çalışması lazım yani qnqs.

[flash=500,400]http://inciswf.com/9483incik950686.swf[/flash]
B
Ben de ⭐ 17y
Her şeyden öte, IMDB listesine girebilmiş ve çoğu baş yapıt denebilecek (örn. Supernatural) dizileri geçmiş tek türk dizisidir.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Mop

+1. Espriler bayağı ince. Normal diyalog gibi sandığınız yerlerde bile espriler dönüyor. Adamlar hiç belli etmiyor espri yaptığını, anlık şekilde onu kaptığınızda olay patlıyor zaten ^^
Special thx to Flexi
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bir tane ince espriyi yazın da ne kaçırdığımı bende bileyim?
S
Serj ⭐ 18y
Gülmeyenler üzerlerine alınmasın ama normal tabakanın güldüğü abudik gubidik şeylerden değil de anlamak için zeka isteyen espiriler yapıyorlar. Gerçekten çok iyiler.

sen bi "zeka" kavramını hemen sonrasında direkt kendisini bi sorgula bence dostum

hayatımda bu kadar overrated dizi görmedim ayrıca, yüz hatlarım bile oynamadı yahu
.NET
.NET ⭐ 19y
Neyi tartışıyorsunuz ki? Kimine komik gelen kimine gelmez. Zeka gerektiren konu esprileri anlamak değil o esprileri üretmek. Gündeme göre ince göndermeler yapıyorlar. Ben de büyük bir hayranıyım ve yeni dizinin yayına girmesini bekliyorum
[F New]Solo Gitarist
R
RoqA ⭐ 17y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Neyi tartışıyorsunuz ki? Kimine komik gelen kimine gelmez. Zeka gerektiren konu esprileri anlamak değil o esprileri üretmek. Gündeme göre ince göndermeler yapıyorlar. Ben de büyük bir hayranıyım ve yeni dizinin yayına girmesini bekliyorum

+mad
Temet Nosce

+1 Zeka demeyelim de absürt komediyi sevenler anlar.
M
Yalnız değilsin Mop, destekçinim 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: