Icerige atla
Extraloob

LevelTR NG Kodu

· 10 Yanıt · 2.8K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Arkdaşlar elinde LevelTR dergisinin NG kodu olan varsa bana yollayabilir mi lütfen redface
10 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
lan kd sifirlayici lazim. insan utaniyo yemin ederim 😄 clana bakiyosun adamlar %76 :/

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
L
Lordzek OP ⭐ 16y
lan kd sifirlayici lazim. insan utaniyo yemin ederim 😄 clana bakiyosun adamlar %76 :/

Adamlar beni çağırdı şu anki klana gel falan diye KD HS sordular cevap vermedim gel 1vs1 oynayalım dedim 😄
N
@Lordzek

Hacım onların kullanma süresi Yanlış hatırlamıyorsam Mart itibari ile bitti. Birde EXL olarak takıldığınız klan var mı şuan?
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Adamlar beni çağırdı şu anki klana gel falan diye KD HS sordular cevap vermedim gel 1vs1 oynayalım dedim :D

ahahahaha 😁 makara:
L
Lordzek OP ⭐ 16y
/up
N
Lordzek çim borcum görünmüyomu yazdığım kullanım süresi bitti diyorum 😄

Buda kanıt: 215 Promosyon NG Kodları Hakkında Bİlgilendirme 02-16-2012 9568

Değerli Point Blank Oyuncuları,

Şubat ayında Level Dergisi tarafından dağıtılan NG Promosyon kupon kodlarının kullanım limiti 15 02 2012 tarihi itibari ile dolmuştur.

Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alaka için teşekkür eder; iyi oyunlar dileriz.

SS almadım şimdi. Duyurular ksımına gir 15 02 2012 tarihli duyuru.
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Tamam o zaman 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
hot-man Türkmü ya konusmasi en düzgün olan o.oyuna giriyorum direk naber kocum falan dio 😄

L
Lordzek OP ⭐ 16y
hot-man Türkmü ya konusmasi en düzgün olan o.oyuna giriyorum direk naber kocum falan dio 😄

Azeri adı Vusal-Ali iki ortaklar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: