D Doma$no OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Yavaş ama kararlı ilerliyoruz.Level 78. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H hanry006 ⭐ 16y 15 yil once #2 ☕ fena değil 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #3 adamda 20% devil + dress war 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no OP ⭐ 18y 15 yil once #4 ☕ fena değil 🕵️Kendi çapımzıda dostum.Aama kararlıyım bu sefer. Bizimde bir yüksek karakterimiz olsun artık.Vakti geldi 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no OP ⭐ 18y 15 yil once #5 adamda 20% devil + dress war :DFark var seninle benim aramda kocaman bir fark var : ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 15 yil once #6 adamda 20% devil + dress war :DFark var seninle benim aramda kocaman bir fark var : )Nirvana_i7 ^^ ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil