beyler silkroad Vela serverındayım. Level 71 oldum token olayı bitti pot da bitti. 0 gold var. pot alamıyorum kaldım öle ne yapabilirim bi akıl verin. :S
Level 70den sonra...
· 6 Replies · 3.5K views 0 reading
6 Replies
Apprehension
⭐ 16y
öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın
bence gidip 1b al 8 tl felan şuanki fiyatını bilmiyorum rahat rahat dolaşırsın
bence gidip 1b al 8 tl felan şuanki fiyatını bilmiyorum rahat rahat dolaşırsın
iSro pişmanlıktır.

Apprehension
⭐ 16y
iSro pişmanlıktır.
neden ?
2012 yılı gelmiş İsromu kaldı artık ..oynıcaksanız private serverlarda oynıcaksınz ..İsro gerçekten pişmanlıktır.Şuandakı private serverlerin içinde kapanmayan ve bayadır acık olan saglam işler mevcut.
İsroda vakit kaybetmeye deymez.
2012 yılı gelmiş İsromu kaldı artık ..oynıcaksanız private serverlarda oynıcaksınz ..İsro gerçekten pişmanlıktır.Şuandakı private serverlerin içinde kapanmayan ve bayadır acık olan saglam işler mevcut.
Akil verene bak degmez kelimesi deymeze donmus.
Isro pismanlik degil oyunun en saglam halidir. Kasmaya usenirsin gidersin private servera. 1-2 aya kapanir sw kalirsin ortada. Private serverlarda 13 yasinda cocuk cikar karsina artistlik yapar gm arkadasidir ya da 20TL yolalyip ozel item almistir. Aman ne kadar zevkli oyun ne kadar eglenceli.
[F New]Solo Gitarist
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
2x 132 Level Spear Nuker -- 1x 131 Level Hibrit Bow -- 1x 130 Level Wiz/Bard 113 Level Wizard-Cleric + 111 Level + 111 Level 115 level cold bicheon VE 107 level wiz cleric satılır HERMES Ecsro'da Takas 90 Level ve 83 Level Nuker 124 LEVEL FF FULL STR BOW 300 TL (14M SP FULL İTEMLİ AYNI ID İÇERSİNDE 122 LEVEL WİZ BULUNMAKTA)