Dün gece yaptığım rezil introdan sonra, adam gibi bişeylerle uğraştım, araştırdım kurcaladım. Ortaya bu çıktı. Umarım beğenirsiniz. pray:
ps:Farkı görmek için HD izleyiniz. 😎
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiBeğenmedim. İntro çok karanlık kalmış ve Lenneth yazısı karanlığın içinde okunmuyor gibiydi.
Special thx to FlexiBence intro daha bi dikkat çekici ve göze daha hoş gelmesi lazım 🙄
Special thx to FlexiDün gece yaptığım rezil introdan sonra, adam gibi bişeylerle uğraştım, araştırdım kurcaladım. Ortaya bu çıktı. Umarım beğenirsiniz. pray:
Special thx to FlexiBro sende 5 tane uniq videosu varsa 10 dan fazla intro videosu var bea son ver artik 😁 intro yapiyonda birde uniq kes intronu uniq kill videolarinda gorelim 😆
Special thx to FlexiDün gece yaptığım rezil introdan sonra, adam gibi bişeylerle uğraştım, araştırdım kurcaladım. Ortaya bu çıktı. Umarım beğenirsiniz. pray:
Special thx to FlexiBro sende 5 tane uniq videosu varsa 10 dan fazla intro videosu var bea son ver artik 😁 intro yapiyonda birde uniq kes intronu uniq kill videolarinda gorelim 😆
Sus lem, char 101+ olsun kesicez herhal 😁
Bro sende 5 tane uniq videosu varsa 10 dan fazla intro videosu var bea son ver artik 😁 intro yapiyonda birde uniq kes intronu uniq kill videolarinda gorelim 😆
inş 101 + olursan kesicen bro 😄 Ama zor bigün bi sw de 80 lvsin başka gün öteki sw de başka charla 90 lvsin 😁
Special thx to FlexiSus lem, char 101+ olsun kesicez herhal 😁
Yok bro busefer pt sağlam 💃
inş 101 + olursan kesicen bro 😄 Ama zor bigün bi sw de 80 lvsin başka gün öteki sw de başka charla 90 lvsin 😁
Yok bro busefer pt sağlam 💃
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap