Icerige atla
Extraloob

Lenneth's new intro (Yeni ve son introm) HD

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Dün gece yaptığım rezil introdan sonra, adam gibi bişeylerle uğraştım, araştırdım kurcaladım. Ortaya bu çıktı. Umarım beğenirsiniz. pray:

ps:Farkı görmek için HD izleyiniz. 😎

Special thx to Flexi
16 Yanıt
S
Süpersin Bro 👍
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Eyvallah hacım 😁
Special thx to Flexi
B
Ben de ⭐ 17y
Beğenmedim. İntro çok karanlık kalmış ve Lenneth yazısı karanlığın içinde okunmuyor gibiydi.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Beğenmedim. İntro çok karanlık kalmış ve Lenneth yazısı karanlığın içinde okunmuyor gibiydi.

Amaç zati o hacım 😁
Special thx to Flexi
B
Ben de ⭐ 17y
Bence intro daha bi dikkat çekici ve göze daha hoş gelmesi lazım 🙄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bence intro daha bi dikkat çekici ve göze daha hoş gelmesi lazım 🙄

Şuan yeni bişeyler için çalışıyorum zati hacım^^
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Dün gece yaptığım rezil introdan sonra, adam gibi bişeylerle uğraştım, araştırdım kurcaladım. Ortaya bu çıktı. Umarım beğenirsiniz. pray:

En sondaki fontta bir değişiklik yapıldı, güncel 😜
Special thx to Flexi
S
SuS3 ⭐ 18y
Bro sende 5 tane uniq videosu varsa 10 dan fazla intro videosu var bea son ver artik 😁 intro yapiyonda birde uniq kes intronu uniq kill videolarinda gorelim 😆
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bro sende 5 tane uniq videosu varsa 10 dan fazla intro videosu var bea son ver artik 😁 intro yapiyonda birde uniq kes intronu uniq kill videolarinda gorelim 😆

Sus lem, char 101+ olsun kesicez herhal 😁
Special thx to Flexi
L
intromu hocam bu ? xd
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Deneme 3 eklendi. 😗
Special thx to Flexi
S
SuS3 ⭐ 18y

inş 101 + olursan kesicen bro 😄 Ama zor bigün bi sw de 80 lvsin başka gün öteki sw de başka charla 90 lvsin 😁
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

inş 101 + olursan kesicen bro 😄 Ama zor bigün bi sw de 80 lvsin başka gün öteki sw de başka charla 90 lvsin 😁

Yok bro busefer pt sağlam 💃
Special thx to Flexi
L

pt sağlam tabi 👍 pt me laf atana olay çıkar summer2: 😜
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

pt sağlam tabi 👍 pt me laf atana olay çıkar summer2: :P

🤝 💃
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: