Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #1 Baktım herkes yapıyor, özendim yapayım dedim. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M MicroEx ⭐ 19y 14 yil once #2 alkışlar şampiyona TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #3 (bknz: lanet) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 14 yil once #4 gökan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 14 yil once #5 WeWillWin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 14 yil once #6 Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 14 yil once #7 Özenti misin oluuuuuuuuuuuum :pBizim Gökhan işte yaa candır iyidir hoştur.Bir türlü görüşemediğimiz ve beni zamansız aramalarıyla hafızamda yer edinen ekranların yıldızı. [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Polgara ⭐ 17y 14 yil once #8 Siteye geldiğimde birkaç gün beni boğan, şans isteyen, şansı bulunca da kaptırıp giden adam. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #9 Nickini Polgara'dan alıp yıllardır nickiyle bütünleşmiş sıcak kanlı, cana yakın menijir 😜 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #10 siteyi kasıp kavuran. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #11 Dance with TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EricNorthmaN ⭐ 17y 14 yil once #12 avatarındaki çikolatayı hep yemek istediğim bi manager 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 14 yil once #13 Bir insan bu kadarmı değişir dediğim kişilerden birisi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 14 yil once #14 Nick-entry konusunda en çok yorum alan menecer 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil