bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #1 2010 Eurovision şarkı yarışması birincisi.O değilde hatun iyimiş. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #2 hatunu bilmemde bu tarz klipler hoşuma gitmediğinden şarkıyada antipati kapmıştım,o yüzden indirmemiştim ama şimdi downloading 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #3 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #4 Yarışmada izlerken de dedim şimdi de diyorum çok taş bu kadın çoooook 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 14 yil once #5 sevinç sonrası;+18Spoilervee tabiki klasik sözSpoilerinternetin hayırlı olsun panpa 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #6 sevinç sonrası;+18Spoilervee tabiki klasik sözSpoilerinternetin hayırlı olsun panpa 😁yarildimmm ahahahaaa 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil