- Resim Silinmiş.
Hazırlık maçlarında klübümüz turnuvanında 2. takımı olan Legenden Fc klübü 3vs3 lük maçta Tycoon SK yı 5-1 lik bir skorla rahat geçti
Maçın Golleri
Legenden Fc- Kagan Ulucay 4 - Lincoln 1
Tycoon SK - Tgi Zz 1
Saygılarımla ..
Legenden Fc 5 - 1 Tycoon Sk (Turnuva Öncesi Hazırlık )
· 32 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Müthiş Bi maçti 😄
iyimş bende Chelsea ye girdim isterseniz size gelirim boş yer varsa:D
vlla maç harikaydı şuanda bi kaç takımın boyunu aalıyozz :)) 10 -0 bi maç daha bitti
Hiç kimse umutlanmasın bu turnuva'nın galibi baştan belli^^
dimi ^^
Yavas.. Sizi bir tek biz yeneriz,6 gol attigim maci unutmayin... Siz ne saniyorsunuz takiminizi... 😜
PS : Mac oncesi kizistirma hareketleri... bkz. bokscularin mac oncesi basin roportajlarinda laf atip dovusmeleri...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Evet hatırlıyorum 5 asist ben yapmıştım 😄 😜
Ben başvuru yaptım ama giremedim ıcfotb. ya :S önceden de 1-2 kez oynamıştım oyunu
cod-2 4ever xD Bide ıcanfootball turnuvasının galibini tahmin edenede büyük ödül olsun ? : P
cod-2 4ever xD Bide ıcanfootball turnuvasının galibini tahmin edenede büyük ödül olsun ? : P
Yavas.. Sizi bir tek biz yeneriz,6 gol attigim maci unutmayin... Siz ne saniyorsunuz takiminizi... 😜
PS : Mac oncesi kizistirma hareketleri... bkz. bokscularin mac oncesi basin roportajlarinda laf atip dovusmeleri...
puhaha onda daha yeniydi bizimkiler sonrasında yaptığımız hazırlık maçı 7 yi bulmuştu tek kale oynamıştım unutmayalım ^^
Ben başvuru yaptım ama giremedim ıcfotb. ya :S önceden de 1-2 kez oynamıştım oyunu
geçiniz zaten galip belli 😉
ben tek, siz 4 ünüz...
yenemeseydiniz yazıktı...
Ya birde bizim takım maç yapıyor, ismini bile benim bulduğum takımın maçına ben çağırılmıyorum 😲 :S
Evet hatırlıyorum 5 asist ben yapmıştım 😄 :P
eminmisin 😁 4 asist Okan
1 asist casus navas olmasın 😈
Tek hatirladigim,battery`nin 5-6 tane karsi karsiya gol kacirdigi,ondan asist aldigimi hissetmiyorum.. 😜
bugün 1 tane daha istiyormusunuz 😄
daha FC TiBET takımı sahaya inmedi 😎
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Tek hatirladigim,battery`nin 5-6 tane karsi karsiya gol kacirdigi,ondan asist aldigimi hissetmiyorum.. :P
O kadar kaçırdımmı yaw, ama bişeler daha öğrendim artık kaçırmıyorum 🎭
daha FC TiBET takımı sahaya inmedi 8)
sizide indiririz okanım. Takımın isimi FC tibet, o ne ya 😄
Bizimkine bak, aslanlar gibi (kanaryalar gibi daha yakışır ama^^) Legenden FC
isminden efsane olacağımız belli ^^
daha FC TiBET takımı sahaya inmedi 8)
sizide indiririz okanım. Takımın isimi FC tibet, o ne ya 😄
Bizimkine bak, aslanlar gibi (kanaryalar gibi daha yakışır ama^^) Legenden FC
isminden efsane olacağımız belli ^^
katılıyorum.com 😜
Bu gidişle ikimizide banleyecekler ama 😜
dro banlanacaksa bana söleyin ben banlarım 😁