Icerige atla
Extraloob

Legend +9 Twohand Sword

· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

Daha iyisi can sağlığı nese: (+) basma Kralı '' PovverFull '' abime teşekkürler ❤️ ❤️

ps: Warrıorum yapım aşamasında 😁
17 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
👍
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
herşey güzelde crit pert bide şu knight yazısından kurtul artık =))) yakışmıyor o lvl de bi çara
h.olsun yeni itemin
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
herşey güzelde crit pert bide şu knight yazısından kurtul artık =))) yakışmıyor o lvl de bi çara
h.olsun yeni itemin

Teşekkürler 😁 6 ay oldu çarı açalı hızlı kasmaya çalıştım ondan knight kaldı yapıcaz inş yavaş yavaş. İmmortaly set yapmaya çalışıyorum şimdi ama Gold coin problem değilde Silver Coin yok piyasada yakında Süper bir warrıor çıkarıcam inş whiteangel
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
Challenge stone 50 yi geçti +41i aşamadım bir türlü düştükçe deniyorum
P
ProbIem ⭐ 17y
şu taktiği merak ettim 😈
ps1: hyrlı olsn ❤️
ps2: argosda aynı şeyleri yapmaya çabalıyorm 👴
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
şu taktiği merak ettim 😈

Teşekkürler İnanki Taktiği yok o lanet şans geldiği an basıyorsun işte +1+2+3+4+5 failed +5 +6 +7 failed +7 +8 +9 oldu 10 dk içinde biggrint1 Umarım sende yaparsın Set yapmak için güzel birkaç arkadaş bulup uniqeleri aksatmayın Bol şans
L
H.olsun ama elin değilmişken o earringi de değiştir bi ara 😄
P
ProbIem ⭐ 17y
şu taktiği merak ettim 😈

Teşekkürler İnanki Taktiği yok o lanet şans geldiği an basıyorsun işte +1+2+3+4+5 failed +5 +6 +7 failed +7 +8 +9 oldu 10 dk içinde biggrint1 Umarım sende yaparsın Set yapmak için güzel birkaç arkadaş bulup uniqeleri aksatmayın Bol şans

Tşkrler dha yolun başındayız belkide dha girmedik yola ama saol 😊
M
MicroEx ⭐ 19y
Ben yaparım dıyen bırınede sınırsız prof stone +0 da legend bowum yardım yav 😞
bluesman
bluesman ⭐ 17y
guild ve union ambleme bittim 😆
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
guild ve union ambleme bittim 😆

😁 Benim stall guildi bayağ bi uğraştım onu yapmak için 😁
M
MicroEx ⭐ 19y
benım sılahı +7 yapmassan banlarım emree 😄
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
😁 Biz ayrı dünyanın insanlarıyız hacım (sen Elderado ben uranus:) Bi de kolay olsa hiç problem değil ordada yaparız 😁 Wizardın stafta 5i geçiremedik olmayınca olmuyor, oluncada böyle güzel oluyor işte 😜
M
MicroEx ⭐ 19y
😁 Biz ayrı dünyanın insanlarıyız hacım (sen Elderado ben uranus:) Bi de kolay olsa hiç problem değil ordada yaparız 😁 Wizardın stafta 5i geçiremedik olmayınca olmuyor, oluncada böyle güzel oluyor işte :P

tamam ben charı verırım sana gırer basarsın 😘
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
O olabilir biggrint1
M
MicroEx ⭐ 19y
O olabilir biggrint1

neler lazım ayrıntılı yaz kac gold kac sılk kac ney detaylı olarak ıstıyorum neler lazım
Biz bu +7 yi basacagızzzzz 🤘

+10 da olabilir makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: