Icerige atla
Extraloob

Legend 7 1.298 Yüklenmiyor ?

· 16 Yanıt · 3.8K görüntüleme
A
Andre Linoge OP ⭐ 19y
Arkadaşımda da aynı sıkıntı var bende de, biraz önce silkroadın kendi sitesinden indirdik ancak şu uyarıyı alıyoruz

bugün update 1.302 geldikten sonra format attığım için oyunu silmiştim şimdi tekrar kuramıyorum
yeni client geleceği içinmi acaba bilen varmı
16 Yanıt
M
mc_gregor ⭐ 17y
aynı sorun bendede var kafayı yıcem
S
beyler silip tekrar yükleyin.
M
mc_gregor ⭐ 17y
biçok sey denedım ama yok olmuyo
S
04.05.2011 tarihinde son gelen güncelleme ile daha önce joymax silkroad sayfasındaki download kısmından indirmiş olduğumuz SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_295.exe paketi kurulum hatası vermekte.

kurulum başaralı olsa bile,

yani 1.295 client kurulumu tamamlanmış olduğu halde SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_298(for_v1_295_29 7).exe manuel yama yaptığımızda

şu hata ile karşılaşıyoruz.

1.298 client manuel yama yapmadığı için

SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_303(for_v1_298_30 2).exe kurulumu dolayısıyla yapmaya izin vermemekte.

şu anda kullanmakta olduğumuz 1.303 versiyonu tek paket halinde yayınlanması gerektiğini bildirmek istiyorum. iyi günler.

hata ile karşılaşan arkadaşlarım. sorun manuel patch yapmaya devam eden joymax den kaynaklanıyor. yamalar son gelen günceleme ile artık devredışıdır. kurulu olan oyunu kaldırmamalı yeni gelecek olan güncelleme paketini beklemek durumundasınız. bilginize.
M
mc_gregor ⭐ 17y
cok saol dostum ıyı oldu ogrendıgımız
A
hayda ....
D
dex2210 ⭐ 18y
beyler bendede yüklenmiyor.. siteye ne zmn gelir güncelleme bilgisi olan varmı ?
A
Andre Linoge OP ⭐ 19y
arkadaşlar bi tanıdığınızdan program filesteki yüklenmiş halini kopyalayın bi dvd ye o şekilde yaptım şu anda çalışıyor
joymaxın başı beklenmez, adamlar böyle basit bi sorunu hala çözemediler saçmalığa bakın
B
Baphomet ⭐ 19y
Sorununuzu çözeceğim arkadaşlar... Silkroad'ın resmî sitesindeki "Yüklemeler" bölümüne tıklayın ve "Silkroad Online Official Homepage P2P (1,544MB)" diye başlık atılan torrenti indirin. Bu torrent 1.301'i indiriyor ve indirdikten sonra 1.303'ün güncellemesi yapılıyor ve oyuna "Start" geliyor. Anladığım kadarıyla sizler GameFront ve gamershell'den indirdiniz oyunu... O 2 sitedeki oyunun sürümü 1.295, yani hayatta yüklenmez. Siz benim belirttiğim bağlantıyı indirin ve kurun.
T
Arkadaşımda da aynı sıkıntı var bende de, biraz önce silkroadın kendi sitesinden indirdik ancak şu uyarıyı alıyoruz

bugün update 1.302 geldikten sonra format attığım için oyunu silmiştim şimdi tekrar kuramıyorum
yeni client geleceği içinmi acaba bilen varmı

Malesef sadece silkroadun verdiği istemci ile indirmelisiniz. Gamershell ve diğer siteden indirince kurulmuyor. Aynı şey benim başıma da geldi 🍺
Y
yasinbaris ⭐ 17y
of ya benımkı sınırlı oldugu halde 1.295 i indirmişim ney apıycam kota doluyo 😞 bidaha indiremem ben ayvayı yedim 😞
B
bahadir96 ⭐ 15y
___KaRSLi___ Allah senden razı olsun be abi yaa... ben de nıye olmuyo dıye kafayı yıcektım. oyunu gamefront tan ındırdım ben. şimdi dediğin yamayı kuruyorum inş. olur çok saol.. ❤️
B
bahadir96 ⭐ 15y
pekı nerden ındırcaz arkadaşlar bende de aynı sorun var. gezgınler den fln ındırebılırmıyım. joymax ın verdiği gamefronttan indirdim aynı sorun bende de oldu :S
P
___KaRSLi___ Allah senden razı olsun be abi yaa... ben de nıye olmuyo dıye kafayı yıcektım. oyunu gamefront tan ındırdım ben. şimdi dediğin yamayı kuruyorum inş. olur çok saol.. ❤️

seninkide olmaz kardeş malesef çünkü neden dersen yama en az 1.298 versionlara yama yapıyor o indirdin malesef 1.295 dolayısyla çalışmıyacak sadece Silkroad Online Official Homepage P2P (1,544MB) şu yerden indirirsen olur.... başka türkü manuel patcher atamasın hata verir sana versionun eski diye:S:S:S
B
bahadir96 ⭐ 15y
oldu walla krds dediğiniz patch ı ındırıp kurdum oldu cok saolun ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: