Arkadaşlar Ben http://www.silkroadonline.net Sitesindeki P2P Mi Ne Onun Altındaki Other Files Dosyalarındaki Files Front Olanı İndirdim Oda 930 mb Ama Oyuna Girerken Silkroad Full Client Downlload Fln Filan Dio P2P den mi İndirmek Gerekio ??
Legend 3 Hakkında Bir Soru
· 27 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
hayır ordaki kırmızı yazı indirme seçeneklerinden birinde hata var digerlerini deneyin anlamındaydı.
Yani P2S denmi İndirmek Zorundayım ?????
Arkadaşlar Bi Cvp Verirmisniz Oyun Kapalımı Ondanmı Ole Dio Yoqsa Yanlısmı İndirmişim P2S denmi İndircektim Cvp Plssssssssss
Hayır öyle birşeye gerek yok.Legend 2 deki Silkroad ı sildinmi?
eet sildim ve yeni indirdigim silkroadı kurdum
You Have to install the full version
move to official website to download the full version
Die Bişi Cıkıo
move to official website to download the full version
Die Bişi Cıkıo
Resim ufacık birşey göremiyorum.
ne yapmam lazım
Bak resim görmem gerek 😄
Resim çekmek için o hatyı aldığında printscreen e bas klavydeki, ondan sonra paint i aç ctrl+v yap yada painti açtığında düzen yapıştır de.
Resim çekmek için o hatyı aldığında printscreen e bas klavydeki, ondan sonra paint i aç ctrl+v yap yada painti açtığında düzen yapıştır de.
Sonra farklı kaydet de jpg olarak kaydet herhangi bir seteden upload et ve burda göster...
kardeşim biliyorum ama genede saol xD
resimuploaddan yaptıgım için ole oldu
Tmmdır Kardeş
Bak bu silkroad legend 2 ninki:
- Resim Silinmiş.
Versiyon 1.150 olması gerkiyodu.Bak şimdi sana dediklerimin hepsini yap:
1.Legend 3 üde Legend 2 yi de sil yani bilgisayarında silkroad a ait birşey kalmasın.(Program ekle/kaldır dan)
2.Ondan sonra pc ye bir res at.
3.Bilgisayarı açtıktan soran silkroad ın istesine bağlan ve indirdiğin dosyayı kur kurduktan sonra da update yapmaya başıcak.
1'inci adımdakinde pc'nde silkroad klasörü bile kalmasın.Silkroad adında legal birşey kalmasın 😄
- Resim Silinmiş.
Versiyon 1.150 olması gerkiyodu.Bak şimdi sana dediklerimin hepsini yap:
1.Legend 3 üde Legend 2 yi de sil yani bilgisayarında silkroad a ait birşey kalmasın.(Program ekle/kaldır dan)
2.Ondan sonra pc ye bir res at.
3.Bilgisayarı açtıktan soran silkroad ın istesine bağlan ve indirdiğin dosyayı kur kurduktan sonra da update yapmaya başıcak.
1'inci adımdakinde pc'nde silkroad klasörü bile kalmasın.Silkroad adında legal birşey kalmasın 😄
Yani Solemi Silkroadı Kaldırcam Sonra Bilg. Res Atcam Sonra http://www.silkroadonline.net e Gircem Sonnra İndirdigim O Legen2 dedigin Seyimi Accam Yoqsa Ordaki P2S Yazan Seyi İndiripmi Kurmaya Başlıcam ?
Bak birşey indirmene gerek yok.Sadece dediğim 1. adımı yap sonra 2 sonra 3 sende olanı kurcaksın doğru dosyayı indirmişsin P2P yazanla aynı birşey farketmiyo.
Tmm Saol Kardeş Siteye Girince Kendi Upload Yapcakmı Direk Bilgiye Res Attıktan Sonra Kurupmu Girem Yoq Kurmadanmı Kuruncada Oyunu Acıpmmmı Girem ??
Kardeş Bi,liom Coq Soru Soruom Ama Oynamak İStiom Daha 30 Olup Nuke Accam :D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap