Hello. This is Silkroad Online.
We make this announcement to inform our users in advance regarding the upcoming update, Legend III, Roc Mountain.
There will be Legend III, Roc Mountain update on May 20th, 2008.
Legend III, Roc Mountain cannot be accessed by the current client. Patch cannot be applied due to the massive capacity of the Legend III, Roc Mountain, so users must install a new client to play the game after the Weekly server inspection on May 20th, 2008..
Downloading the full client of Legend III, Roc Mountain on the opening date could drastically reduce the download speed due to the large amount of people downloading simultaneously. Thus we recommend our users to download the full client of Legend III, Roc Mountain in advance, which is currently available for download at the Downloads at our website.
Please note that the installation of Legend III, Roc Mountain will not be available before Weekly server inspection on May 20th, 2008.. Also users who have not installed the full client of Legend III, Roc Mountain will not be able to access the game after Weekly server inspection on May 20th, 2008.
We ask for our users concerns on this upcoming update.
Thank you.
burada yapılan duyuruda LEGEND 3 updateninin 20 mayıs günü geleceği ve siteden bunu download edebileceğinizi söylüyor..Joymaxx ?!!!!!!..... 🎅
Legend 3 !!20 mayıs ta geliyor..
· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
sitede client verileli ztn 1 hafta oldu bence indirmeye başla 😊 930 mb :):) 20 mayıstaki inspection ile birlikte bu client çalışmaya başlayacak sadece.... yani 20 mayıstan itibaren indirmek söz konusu deil... şu an indirmek mümkün 😊
O
Old School
⭐ 19y
Oo ayın 20 si olduğu iyi oldu okulda yok
C
CeyhunEroqlu
⭐ 18y
yuppie 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
O süper yaa. Zaten indirdim kurulum için sabırsızlanıyorum. Gelsin ilk giren olucam Persiaya =)
harbi haaa okulda yok yuppie ^^
Gaia da açılır artık 20 sinde Can bunlar hep senn yüzünden biliyosundur inşallah :?!!!
Tüm Türk Alemine Hayırlı Uğurlu Olsun 😄
bunun ztn mayısın son haftalarında olucagı global sitede legend 3 hakkında bilgi yayımlandıından beri belliydi.. paylasm için tskler.
çok güzel olacak NWO yeniden doğacak 😎
Gaia da açılır artık 20 sinde Can bunlar hep senn yüzünden biliyosundur inşallah :?!!!
Bilemiyorum belki 20'sinde gelmez. :? 😄
Bilemiyorum belki 20'sinde gelmez. :? :D
Gelir vururum seni bak 😁
O
OneEyedJack
⭐ 19y
çok güzel olacak NWO yeniden doğacak 8)
Evet okan abi sen geliyorsun. 😎 😎
arkadaşlar şunun linkini bi koysanız buraya bulamadım ben orjinal sitede hata veriyor anlamadım ne iş indirmek lazım şimdiden anca inerzaten kopa balana :))
Valla Gelirse Gelsin Artık Oyunu Bıraktım.Pre Var Ama Oyuna Giremiyoruz.
yaw nerden indirdi,niz siz ??
rapidden mi?
rapidden mi?
arkadaşlar şunun linkini bi koysanız buraya bulamadım ben orjinal sitede hata veriyor anlamadım ne iş indirmek lazım şimdiden anca inerzaten kopa balana :))
rapidden mi?
rapidden mi?
➡️ viewtopic.php?f=11&t=55658
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
blade olcam xD gelsin 4 lü batır çat çat 😄 force de açık olcak ağlatıcam ortalığı.. inş xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap