Legend 12 Giriş Ekranı
· 17 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
fena değil 😎
hoşuma gitti.
burası constantina daki jupiter temple mi?
müziği güzel sarıyor,bayıldım 😎
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
güzel...
intro iste ....intro önemli degil icerik moplar hakkinda da bilgi istiyoruz pt yerleri nasil.ve yine pt ler SIKIsik ve birbirlerine ks yapabilecek gibi mi yani jangan cave deki gibi mi herhangi bir bilgi herhangi bir ipucuna ulasabilen var mi joymax secretssss..
intro iste ....intro önemli degil icerik moplar hakkinda da bilgi istiyoruz pt yerleri nasil.ve yine pt ler SIKIsik ve birbirlerine ks yapabilecek gibi mi yani jangan cave deki gibi mi herhangi bir bilgi herhangi bir ipucuna ulasabilen var mi joymax secretssss..
bi kaç gün içerisinde tüm sorularına cevap bulabilirsin ama şuanda kimse fazla bişey bilmiyor.
Sadece arkanıza yaslanın ve bizden gelecek haberleri bekleyin. Çünkü burası Türkiye'nin en büyük bilgi ve paylaşım platformu..
müziği güzel sarıyor,bayıldım 8)
aksine hiç sevmedim 😄 83035633
müziği güzel sarıyor,bayıldım 8)
aksine hiç sevmedim 😄 83035633
zevk meselesi 🙄
müziği güzelmiş 🤝
Legend 12 mi Oldu silkroad vay canına 💃

Oha çok cool
roc yumurtalı giriş ekranından güzel.
oyuna girdiğimizde aynı karpuzcuların önündemi görülücek çarlar 😄
hacım kaç seferdır senın konun diye heycnla baslıga griorum ama youtube a girememe sorunu cıkıyot ıp adresını degstrıorum bu seferde net yawaslıor sen nasıl giriosun?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
131 lv wiz cleric Flora 13dg legend kilitli staf 12 dg legend la set 12 dg acc rare magic set wizard dress 131 Lv Flora Wizzcleric 300 tl oyunu tamamen biraktigi. Icin satiyorumcarda 13dg legend kitli 4 staff 12 dg l.a set 12 d raremagcset5055022475 Bellona serverı 13dg Legend staff & 12 dg legend La items WTS 12-D LEGEND +7 +13 D LEGEND WEAPON 12 Legend Spear & Legend Set