best fm de yayın yapıyormusun şuan yayında biri var senin sesine çok benziyor.tıpkı aynısı hatta.
Ps: laklak show?şuan yatakta kahkahalar atıyorum program çok güzel eğer sen isen yayında olduğun günleri saatleri yazarmısın?
Leetnock?
· 21 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
deşifre olduk scared1
deşifre olduk scared1
O mu? 😊
Dünden beri takılıyorum best te konu aççaktım dün ama kararsız kaldım
Bu bilinmemesi gereken bir sırdı. N'olamaz 😄
C
CyperSpesiaL
⭐ 15y
sesden ima olmaz 😄
Bu bilinmemesi gereken bir sırdı. N'olamaz :D
birazdan ordaki illuminatiyi çözcekler diye korkuyorum ➡️
o değil mi?
İsim vererek konuşma muharrem
İsim vererek konuşma muharrem
pardon muzaffer.
Merak ettim şimdi bakıyım bende xD
olayı çözdüm ordaki cihan almanya anıları falan dedi kendisi böyle bir konu açmisti forumda.ama radyoda fake isim kullaniyor galiba
Böyle bir şey olsa size duyururdu. Hem bağlanırdınız da, hep beraber eğlenirdik. ^^
Böyle bir şey olsa size duyururdu. Hem bağlanırdınız da, hep beraber eğlenirdik. ^^
alsada yapsak hesabı 😄
Mutlu Yeşiltepe ve Muammer Saral programın sunucuları, bende 1 yıldır dinliyorum gerçekten çok keyifli bir radyo programıdır ama dün dinleyemedim malesef 😞
Special thx to FlexiMutlu Yeşiltepe benim reelden arkadaşımdır. Doğma büyüme arkadaşız...Aynı mahallede oturuyoruz anlayacağınız. Cihan'ın programla bir alakası yok 😊 heyecan yapmana da gerek yok yani ...
Mutlu Yeşiltepe benim reelden arkadaşımdır. Doğma büyüme arkadaşız...Aynı mahallede oturuyoruz anlayacağınız. Cihan'ın programla bir alakası yok 😊 heyecan yapmana da gerek yok yani ...
OMGGGGG. 😱 😱 Hastasıyım ben MY'nin ya. 🙏 🙏
Special thx to Flexi Nina Ricci
⭐ 17y
Mutlu Yeşiltepe benim reelden arkadaşımdır. Doğma büyüme arkadaşız...Aynı mahallede oturuyoruz anlayacağınız. Cihan'ın programla bir alakası yok 😊 heyecan yapmana da gerek yok yani ...
OMGGGGG. 😱 😱 Hastasıyım ben MY'nin ya. 🙏 🙏
Volkanka'nın hastasıyım diyecen oğlum adam çocukluk arkadaşı MY'ye giden yol volkan'dan geçer makara:

Herşeyi toplayın beyler alarm sığınaklara tespit edildik bütün dosyaları yakın bilgisayarları imha edin makara:
Herşeyi toplayın beyler alarm sığınaklara tespit edildik bütün dosyaları yakın bilgisayarları imha edin makara:
Adam deşifre beyler whiteangel
Ahahaha makara: makara: makara: makara: makara:
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap