Icerige atla
Extraloob

Leetnock?

· 21 Yanıt · 2.1K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
best fm de yayın yapıyormusun şuan yayında biri var senin sesine çok benziyor.tıpkı aynısı hatta.
Ps: laklak show?şuan yatakta kahkahalar atıyorum program çok güzel eğer sen isen yayında olduğun günleri saatleri yazarmısın?
21 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
deşifre olduk scared1
J
Jaysean OP ⭐ 18y
deşifre olduk scared1

O mu? 😊
Dünden beri takılıyorum best te konu aççaktım dün ama kararsız kaldım
M
Macro ⭐ 19y
Bu bilinmemesi gereken bir sırdı. N'olamaz 😄
C
sesden ima olmaz 😄
The47
The47 ⭐ 18y
Bu bilinmemesi gereken bir sırdı. N'olamaz :D

birazdan ordaki illuminatiyi çözcekler diye korkuyorum ➡️
J
Jaysean OP ⭐ 18y
o değil mi?
M
Macro ⭐ 19y

İsim vererek konuşma muharrem
The47
The47 ⭐ 18y

İsim vererek konuşma muharrem

pardon muzaffer.
R
RecLast ⭐ 18y
Merak ettim şimdi bakıyım bende xD
J
Jaysean OP ⭐ 18y
olayı çözdüm ordaki cihan almanya anıları falan dedi kendisi böyle bir konu açmisti forumda.ama radyoda fake isim kullaniyor galiba
P
Polgara ⭐ 17y
Böyle bir şey olsa size duyururdu. Hem bağlanırdınız da, hep beraber eğlenirdik. ^^
S
S4YKLO ⭐ 16y
Böyle bir şey olsa size duyururdu. Hem bağlanırdınız da, hep beraber eğlenirdik. ^^

alsada yapsak hesabı 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Mutlu Yeşiltepe ve Muammer Saral programın sunucuları, bende 1 yıldır dinliyorum gerçekten çok keyifli bir radyo programıdır ama dün dinleyemedim malesef 😞
Special thx to Flexi
V
volkanka ⭐ 17y
Mutlu Yeşiltepe benim reelden arkadaşımdır. Doğma büyüme arkadaşız...Aynı mahallede oturuyoruz anlayacağınız. Cihan'ın programla bir alakası yok 😊 heyecan yapmana da gerek yok yani ...
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Mutlu Yeşiltepe benim reelden arkadaşımdır. Doğma büyüme arkadaşız...Aynı mahallede oturuyoruz anlayacağınız. Cihan'ın programla bir alakası yok 😊 heyecan yapmana da gerek yok yani ...

OMGGGGG. 😱 😱 Hastasıyım ben MY'nin ya. 🙏 🙏
Special thx to Flexi
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

OMGGGGG. 😱 😱 Hastasıyım ben MY'nin ya. 🙏 🙏

Volkanka'nın hastasıyım diyecen oğlum adam çocukluk arkadaşı MY'ye giden yol volkan'dan geçer makara:
C
Cladren ⭐ 15y
Herşeyi toplayın beyler alarm sığınaklara tespit edildik bütün dosyaları yakın bilgisayarları imha edin makara:
M
MicroEx ⭐ 19y
Herşeyi toplayın beyler alarm sığınaklara tespit edildik bütün dosyaları yakın bilgisayarları imha edin makara:

Adam deşifre beyler whiteangel
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ahahaha makara: makara: makara: makara: makara:
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: