S SHeKiL_LaZ OP ⭐ 17y 16 yil once #1 MasterGuild MembersSavaştan görüntülerZAFERHerşeyi anlatan resimAlımlar 90+ dır... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
İ İllegal ⭐ 19y 16 yil once #2 ImmortaL_s Özgür abeeee xd =)=)=)=)=) Komşunun çarı ehehexd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mamati06 ⭐ 17y 16 yil once #3 çarın güzelmiş kıymetine bak 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H harmankardon ⭐ 19y 16 yil once #4 vay vay vay (_HarD_BeaT_ ) bizde cıkmısız 👴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SHeKiL_LaZ OP ⭐ 17y 16 yil once #5 Sagolun. Özgürün komsusu olan arkadas bi zahmet özgürün ziline basıp sorarmısn bu ara niye girmiyo oyuna 98 Lv de kaldı 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
İ İllegal ⭐ 19y 16 yil once #6 İnterneti Cafenin sahibi Cafede Herkez başına Toplanıyormuş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G great211 ⭐ 17y 16 yil once #7 özgüre bi soylede oyuna girsin konusalım az isimiz var onla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M maximumyakup ⭐ 16y 15 yil once #8 o nasıl bir guild ismi insan utanır yow TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AciHayat ⭐ 15y 15 yil once #9 özgür oyuna girmesi imkansız 2 sene önce cafede 20 tane pc vardı şimdi oldu 200 oyunada gece 2 3 gibi giriyor ordan pm atarsın,bu arada bu guild iflaz etti heheh TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
İ İllegal ⭐ 19y 15 yil once #10 internet cafe nereye taşındı ben göremiyorum hiç özgür abiyi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cezasoft ⭐ 16y 15 yil once #11 Off benim eski guildim hepside birbirinden iyi kalpli we dürüst insanlar emin olun...Bu arada muhammed abi (korkuncadam) a nooldu, halen oynuyomu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil