Bitmedi şu laptopun sorunları ya çıldırtacak beni en sonunda .
Özellikler :
i7-2630QM-(2.00 GHz)
4X2 (667 MHZ disapprove ) Ram
AMD 6770M 1GB 128 Bit Ekran Kartı
Genel olarak özellikleri böyle . Şimdi bilgisayarım bir süredir oyunlarda kasıyordu ( Eskiden saatlerce sorunsuz oynadığım oyunlarda ) . Sıcaklıktandır dedim açtım içini temizledim . Bir ton gereksiz şey var bi temizlik yapmak lazım dedim temizliğini yaptım .Virüs taraması yaptım . Aklıma ne geliyorsa onları uyguladım işte kısacası ( Daha format atmadım birazdan atıcam ) . Fakat bilgisayar kasmakta ısrar ediyor CS 1.6 , Minecraft gibi oyunlarda bile kasıyor . Oynuyorum bir süre sonra bir anda takılıyor (max 1 sn.) ama oyun anında insanın bütün zevkini kaçırıyor bu kasma. Sizce sorun ne olabilir ? Nasıl çözebilirim ?
Laptop neden kasar ?
· 18 Yanıt · 28K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Acaba özel ayarlarla oynayıp , hep güç tasarrufu modunda kal yapmış olabilirmisin?
Eğer olmazsa, sonradan yüklediğin bir programdan dolayı kaynaklanıyor olabilir.
Bitmedi şu laptopun sorunları ya çıldırtacak beni en sonunda .
Özellikler :
i7-2630QM-(2.00 GHz)
4X2 (667 MHZ disapprove ) Ram
AMD 6770M 1GB 128 Bit Ekran Kartı
Genel olarak özellikleri böyle . Şimdi bilgisayarım bir süredir oyunlarda kasıyordu ( Eskiden saatlerce sorunsuz oynadığım oyunlarda ) . Sıcaklıktandır dedim açtım içini temizledim . Bir ton gereksiz şey var bi temizlik yapmak lazım dedim temizliğini yaptım .Virüs taraması yaptım . Aklıma ne geliyorsa onları uyguladım işte kısacası ( Daha format atmadım birazdan atıcam ) . Fakat bilgisayar kasmakta ısrar ediyor CS 1.6 , Minecraft gibi oyunlarda bile kasıyor . Oynuyorum bir süre sonra bir anda takılıyor (max 1 sn.) ama oyun anında insanın bütün zevkini kaçırıyor bu kasma. Sizce sorun ne olabilir ? Nasıl çözebilirim ?
Acaba özel ayarlarla oynayıp , hep güç tasarrufu modunda kal yapmış olabilirmisin?
Eğer olmazsa, sonradan yüklediğin bir programdan dolayı kaynaklanıyor olabilir.
sweetCHIEF
⭐ 17y
fani yetersiz gelirse kasar
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Başlığı görünce nedense aklıma bu video geldi;
😄
Spoiler
😄
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
+1, ayrıca minecraftta kasması cok doğal java oyun.
fani yetersiz gelirse kasar
+1, ayrıca minecraftta kasması cok doğal java oyun.

Girip belki exp'e ihtiyacı vardır yazıcaktım ama sonra vazgeçtim. O yüzden yazmıyorum 😄
[
[GM] Essence
⭐ 17y
ısınırsa kasar ısısını kontrol et
Isidan degil.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
En son ne zaman format attın? Ayrıca ramler ölü doğmuş 😄

laptop i7si ve rami masaüstü gibi degildir çünkü, laptop kasmaya mahkumdur. masaustu forever

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi

Formatı attım şimdi bakalım düzelicek mi ?
laptop i7si ve rami masaüstü gibi degildir çünkü, laptop kasmaya mahkumdur. masaustu forever
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
En son ne zaman format attın? Ayrıca ramler ölü doğmuş :D

Formatı attım şimdi bakalım düzelicek mi ?
Özellikle fanı alttaysa koltuğun yada eşofmanının orayı kapatmasını engelle kuzenimdede buna benzer birşey var altına daima bişey koyuyorki fanı havada tarafta dursun ve donma saniyesinde geçiyor 😄
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yok ondanda değil.
Özellikle fanı alttaysa koltuğun yada eşofmanının orayı kapatmasını engelle kuzenimdede buna benzer birşey var altına daima bişey koyuyorki fanı havada tarafta dursun ve donma saniyesinde geçiyor :D
Yok ondanda değil.
Format attın mı kasıyor mu hala?

Oyun yüklemedim daha akşama doğru bakıcam.
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tam benim yapacağım yorumu yapmış sarko.
Mobil versiyon işlemcilerin önbelleği dardır , ghz'i düşüktür , bunun yanı sıra laptoplar özellikle sıcak havalarda nemin çok olduğu ortamlarda takılmaya mahkumdur.Sen ne kadar sıcaklık sorunu yok desen de sorun %100 sıcaklık.Zaten kendinde demişsin bir süre sonra başlıyor diye.İşlemci çalıştıkça kartlar ısınıyor , ısındıkça takılmalar ve fps düşmeleri başlıyor.
Mobil versiyon işlemcilerin önbelleği dardır , ghz'i düşüktür , bunun yanı sıra laptoplar özellikle sıcak havalarda nemin çok olduğu ortamlarda takılmaya mahkumdur.Sen ne kadar sıcaklık sorunu yok desen de sorun %100 sıcaklık.Zaten kendinde demişsin bir süre sonra başlıyor diye.İşlemci çalıştıkça kartlar ısınıyor , ısındıkça takılmalar ve fps düşmeleri başlıyor.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yok bir süre derken onu kastetmedim mesela 4 saniyede 1 periyodik olarak donuyor . Sabah kalktım bilgisayarı açtım oyuna girdim direk başlıyor kasmaya.
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildilaptop i7si ve rami masaüstü gibi degildir çünkü, laptop kasmaya mahkumdur. masaustu forever
Yok bir süre derken onu kastetmedim mesela 4 saniyede 1 periyodik olarak donuyor . Sabah kalktım bilgisayarı açtım oyuna girdim direk başlıyor kasmaya.
Sorun online oyunlardamı yoksa geneldemi böyle? Laptopların online oyun performansı genelde yerlerdedir.
Kendinede bir soğutucu al yaz geldi artık daha fazla ısınıyor aletler
Kendinede bir soğutucu al yaz geldi artık daha fazla ısınıyor aletler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap