arkadaslar ben simdi asus k50ij marka laptop kullaniyorum.bunun ekran karti integrated.ben simdi buna disardan ekstra bi ekran karti ekleyemez miyim? teknolojiyle pek aram yok o yuzden sorayim dedim.video ram hepten 64mb.hicbisey calistirmiyo bu 😄
Laptop hakkinda bir soru
· 12 Yanıt · 891 görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Laptop'larda malesef öyle bir seçeneğiniz yok.
nasıl bir laptop asus k50ij o.O netbook gibi
ps: vga girişli laptoplar bi hayli mevcut. arkadaşın kullandığı modelde imkan yok diyelim.
Sistem özelliklerini mi soruyorsun?
Sistem özelliklerini mi soruyorsun?
😁 yok görüntüsünden dolayı dedim
15 inç ekranı var notebook modeli oyun için ideal bir cihaz değil.
350ye 2. el aldim ayni fiyata satip baska bi laptop almak lazim o zaman.ilgi alaka icin sagolun arkadaslar 😊
400 levaya ASUS K50IN buldum.video ram 512.tam istedigim gibi.oyunlarda problem cikartacagini sanmiyorum pek
400 levaya ASUS K50IN buldum.video ram 512.tam istedigim gibi.oyunlarda problem cikartacagini sanmiyorum pek
Laptop oyunlarda her türlü sorun çıkartır.Ki zaten oyun oynanmak için üretilmemişlerdir ama yinede oynarım diyosan iyi bir soğutucu al kendine yoksa hiç bir işe yaramıyorlar
ne oynayacan onu da bi söylede ona göre yardımcı olalım 😄
Temet Nosce
⭐ 17y
Laptoplar oyun için üretilmemiştir zaten. (Gamebook-Monsterbook lar dışında). Laptopa ekstra Ekran kartı da ekleyemezsin.
Ki sen ekran kartının megabaytına bakıyorsan yanılıyorsun. Bitine bakacaksın.
Ki sen ekran kartının megabaytına bakıyorsan yanılıyorsun. Bitine bakacaksın.
sweetCHIEF
⭐ 17y
Laptop oyunlarda her türlü sorun çıkartır.Ki zaten oyun oynanmak için üretilmemişlerdir ama yinede oynarım diyosan iyi bir soğutucu al kendine yoksa hiç bir işe yaramıyorlar
+1
dusun piyasadaki en saglam sogutuculardan birine sahibim fakat cok zorlanip isindiginda performansi dusuyor, ardindan kufur kiyamet 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap