Icerige atla
Extraloob

Laptop ' a Ram Ekletmek

· 22 Yanıt · 4.1K görüntüleme
N
NewJersey OP ⭐ 15y
HP Laptopum var. 2 GB Ram var. 4 GB alıp : 6 GB olmasını istiyorum.
Laptopa ram ekleniyor mu ?
Bizimkilerin bu karneye PC alacakları yok bari bende Ram ekleteyim.

6 GB , ATI 512 MB Ekran kartı ile kaç SRO açabilirim. Soğutucu ile !
22 Yanıt
K
korc4n ⭐ 16y
anakartın destekliyorsa eklenir en kolay erişebilinen yerdir laptopta ram zaten, 512 mb'dan cok model verirsen yardımcı olabilirim
N
NewJersey OP ⭐ 15y
Eve gidince modelini verebilirim

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
T
ThieF07 ⭐ 16y
Laptopa ram ekleniyor mu ?

anakartın destekliyorsa eklenir

+1
L
Loras ⭐ 16y
herşey anakarta bağlı benim 4Gb ram ve 1gb ekran kartı ile 7 char açtım fakat dah fazla da açabilir.

Ps: 7 charım olduğu için 😜
P
piemde ⭐ 15y
Peki ekran kartı eklenebiliyor mu laptopa?
K
korc4n ⭐ 16y

on board değilse oda eklenir 😊
P
piemde ⭐ 15y

on board değilse oda eklenir :)

Öyle olup olmadığını nerden anlayabiliriz, bir de mesela masaüstü bilgisayarıma ekran kartı alıcağım ama hangisi uyar nerden anlayabilirim?
K
korc4n ⭐ 16y

on board değilse oda eklenir :)

Öyle olup olmadığını nerden anlayabiliriz, bir de mesela masaüstü bilgisayarıma ekran kartı alıcağım ama hangisi uyar nerden anlayabilirim?

biz bu konuyu saptırmayalım başka bi konu açarsan yardımcı olmaya calışırım hem daha cok kişi yardımcı olur.
P
PhaetoN ⭐ 18y
ram ekleyebilirsin ama ekran kartı slotu eski model notebook mainboardlarda ve bazı yeni nesil oyun için tasarlanmış notebooklarda mavcut ayrıca piyasada notebook için ekran kartı satan bir yerede rastlamadım elindeki notebook hp probook serisi ise bataryanın takılı olduğu bölgenin altındaki vidaları ve arka paneldeki iki vidayı söküp power tuşunun olduğu bloğu sökerek klavyeyi alıp altındaki slotlara takabilirsin
N
NewJersey OP ⭐ 15y
ram ekleyebilirsin ama ekran kartı slotu eski model notebook mainboardlarda ve bazı yeni nesil oyun için tasarlanmış notebooklarda mavcut ayrıca piyasada notebook için ekran kartı satan bir yerede rastlamadım elindeki notebook hp probook serisi ise bataryanın takılı olduğu bölgenin altındaki vidaları ve arka paneldeki iki vidayı söküp power tuşunun olduğu bloğu sökerek klavyeyi alıp altındaki slotlara takabilirsin

HP Probook S serisi varda.Ekran kartı eklemeyeceğim.
Sadece ram ekleyeceğim.Ramı falan alıp kendim takamam bu işlerden hiç anlamam :S
Ram 2 limi ? Teklimi olduğunu nerden anlayabilirim ?
N
NewJersey OP ⭐ 15y
anakartın destekliyorsa eklenir en kolay erişebilinen yerdir laptopta ram zaten, 512 mb'dan cok model verirsen yardımcı olabilirim

PC Budur.

K
korc4n ⭐ 16y
şimdi baktımda ddr3 1066 MHz DDR3 yazıyor yani 8 gb kadar destekler dostum
N
NewJersey OP ⭐ 15y
ddr2 800 mhz ram var üzerinde %90 olasılık 4 gb'max destekler dostum

İçinde şuan 2 Tane mi ? 1 tane mi ? Ram var.
K
korc4n ⭐ 16y

dostum en son mesajımı değiştirdim şimdi tam bu modeli buldumda büyük ihtimal 1 tane vardır ddr3'se
N
NewJersey OP ⭐ 15y

dostum en son mesajımı değiştirdim şimdi tam bu modeli buldumda büyük ihtimal 1 tane vardır ddr3'se

400 MHZ galiba bak bütün fotoları koyayım.
K
korc4n ⭐ 16y
özel msjda attım everest gibi bi program yüklersen orda net olarak yazar daha rahat olur 😊
N
NewJersey OP ⭐ 15y

K
korc4n ⭐ 16y
tamam dostum orda SPD var orda kaç tane ram olduğu yazar galiba 1 tane ddr2 800 mhz var 4 gb ram'e kadar destekler yani bir tane daha ddr2 800 mhz ram takabilirsin
T
ThieF07 ⭐ 16y
Cpuid de güzel program bu tür şeylerde

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: