Bugün iş Gereği İstiklal caddesinden geçerken 4+4+4 Eğitime karşı imza toplayan Elinde ATATÜRK posteri ile 'Bir imzada sen ver 4+4+4 Eğitime dur diyelim' Diyen Bey efendiye Arkamızdan geçen 3 kızın 'Pagan Bunlar' demesi Diğerinin B... Kemal demesi ve gülüşmeleri....Sonrasında arkadaşın Elindeki Birayı üstlerine boca etmesi...
LANET OLSUN SİZE VE O DÜŞÜNCELERİNİZE..
Lanet Olsun..
· 11 Yanıt · 967 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
böyle insanlar ölse üzülürmüyüm? hayır çünkü bunlar insan bile değil gözümde.
O an onlara bir şey yapamamak çok acı gerçekten
Düşünmekten aciz insanları kafaya takmamak lazım.Dünyada var oluşları hiçbir anlam ifade etmediği için böyleler.
az bile yapmışınız 😊 kemal atatürk'ü sevmeyen adamın bu ülkede ne işi var...
Ağzına patlatıcaksın tokadı anlayacak neyin ne olduğunu.Saygı duymayı öğrenecekler bu milletin değerlerine
Ağzına patlatıcaksın tokadı anlayacak neyin ne olduğunu.Saygı duymayı öğrenecekler bu milletin değerlerine
+∞
İyi ki bugün beraber değildik Agâh abi, yoksa ben senin kadar sabırlı davranamazdım orada ^^
Special thx to Flexiİyi ki bugün beraber değildik Agâh abi, yoksa ben senin kadar sabırlı davranamazdım orada ^^
sakinolsampiyon: 😄
Bu tarz insanlara tepkisiz kalanlar,onlardan hiç bir farkı yoktur.(Bence) Karşıdakinin jargonuna göre ona söylenecek bir laf onu yeterince düşündürür.
Bu sözü daha önceden söylemiştim.Dünya'da Atatürk'ün değerini bilmeyen tek ülkeyiz.
Bu varlıkların sorunu hiçbir şeyi araştırmayıp çevresindekiler ne yaparsa aynısını yapmak.Bu yüzden böyleler.Biraz araştırsalar bu sözlerinden dolayı kendilerine asarlar.
Bu varlıkların sorunu hiçbir şeyi araştırmayıp çevresindekiler ne yaparsa aynısını yapmak.Bu yüzden böyleler.Biraz araştırsalar bu sözlerinden dolayı kendilerine asarlar.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap