-Resim Silinmiş.
Durum şu anda bu. Lamborghini gallordo çizeceğim tüm ayrıntılarına kadar tamamlayacam. Ama emin değilim sıkıldımsı olduğum güzel tepki alırsa bitireyim.
Lamborghini Gallardo @ Flash
· 19 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
devam et güzelde sağ ön teker yamuk gibi Mr. Green
o sol oluyor aslında ve diğer tekerler gözükmüyor nasıl olsa Mr. Green tekerler yamuk olmuş kısaca Mr. Green gerisi süper
Hayır onu kasten öyle yaptım direksiyon kırılmış diye düşün artistlik olsun diye. Mr. Green
Hayır onu kasten öyle yaptım direksiyon kırılmış diye düşün artistlik olsun diye. Mr. Green
Oha yani mal yaptın beni Mr. Green Onu demiyorum genel olarak bi yamukluk var Mr. Green Mr. Green Ama boyayınca fln kaybolabilir yada ben ayrıntıya takıldım Very Happy
Oha yani mal yaptın beni Mr. Green Onu demiyorum genel olarak bi yamukluk var Mr. Green Mr. Green Ama boyayınca fln kaybolabilir yada ben ayrıntıya takıldım Very Happy
Tamam tamam gördüm ucunu yuvarlicam biraz.
Yaw lanet olsun bu tekerleklere ne kadar zormuş tam ayarlamak taktırdın sen de bana.
Mr. Green Mr. Green
Durum şu an bu. Biter 10dk içinde.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Finish.. Lamborghini Gallardo by Jigsaw.. Cool
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Çizgi film gibi oldu ehuehe. Kapılar yukarıı! Mr. Green
çok güzel extrabeer
bu görüntüyü bir yola veya caddeye oturt gerçekçilik kazansın çok başarılısın ellerne sağlık.
harikasın
Bence kırmızı olmalıydı buda güzel belkş sar kırmızı olsa daha güzel olurdu Very Happy
Nede olsa en büyük Galatasaray
Bence kırmızı olmalıydı buda güzel belkş sar kırmızı olsa daha güzel olurdu Very Happy
Ferrari yapmak lazım şimdi. Mr. Green
güzel
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Excellent extraokk
süper extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap