Flexi OP ⭐ 14y 8 yil once #1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
RanstaMonsta ⭐ 10y 8 yil once #2 Koca gece bunu söylüyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 8 yil once #3 Bunun gerçeği de efsane , şurada kürtaj yapıyorum 🤣 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 8 yil once (düzenlendi) #4 şu bıyıklı v şemsiyeli adama takıldı aklım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
. ⭐ 10y 8 yil once (düzenlendi) #5 Sahiden yıkıldım eline sağlık 😄 bende şunu atayım belki görmemiş olan vardır 😄 2TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RanstaMonsta ⭐ 10y 8 yil once #6 Keşan'ım <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 8 yil once (düzenlendi) #7 Bunun gerçeği de efsane , şurada kürtaj yapıyorum 🤣Amcayı çeken spikeri bugün bakırköyde gördüm. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil