Icerige atla
Extraloob

Lagı birazda olsun azaltmanın yolu ::::.

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
strean121 OP ⭐ 19y
Alt+Tab veya WindosKey (Bayraklı) İle Başlat > Çalıştıra Giriyoruz

Çalıştıra CMD Yazıyoruz.

Arkaplanı Kara olan ekrana .:| ipconfig |:. Yazıyoz. IP Adres de Yazan IP Noyu Ezberliyoz [Örn:192.168.1.2]

Aynı Kara Ekrana .:| ipconfig/flushdns |:. Yazıyoruz.DNS Temizlicek.

sonra Aynı Ekrana .:| ping -t IPADRESİ |:. Yazıyoz. (Örn: ||| Ping -t 192.168.1.2 |||)

Durmadan Byte filan Yazcak, Sizde SROya Geçip Lagsız Oynuyorsunuz

Bir Çok Kişide İşe Yaramıştır

Mantık
Sizin IP Adresini Pingliyince Sizin İnternet Hızlanca ve Yenilencek.Buda Hızı Sağlıcak.

👍
13 Yanıt
M
Misproject ⭐ 19y
zannetmem bunu çok denedik ama fazla yararı olmadı.
K
KrauseR ⭐ 19y
Bencede bunun fazla bi yararı olucağını düşünmüyorum zatn bende bu aralar nedense lag yok 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Güzel Bir Konu Olmuş...

PS ; Lag Olupta Deneyen Birisi Yazarsa Sonucları Daha Saglıklı Bir Konu Olur 😉
S
strean121 OP ⭐ 19y
arkadaşlar bunu yapmadan önce takılmaktan önümü göremiyordum şu anda ise rahatladı deneyin derim bende işe yaradı çünkü
M
Misproject ⭐ 19y
işe yarasa bile kısa süreli yarar yarım saat geçer gene lag başlar en geç
S
strean121 OP ⭐ 19y
hala bi sorun yok...sende felaket tellalı gibisin ha 😊
A
Agilla ⭐ 18y
boş iş bunlar boş

ps: ttnet e telefon edip nedenini sorun nederlerse artık
C
Crisis ⭐ 19y
bu is bilgisayarınızı,internetinizi bi miktar gercekden rahatlatır.Ama interneti kotalı olanlar sakın ama sakın kullanmasın ❗ tabi eger ay sonunda 2-3 katı fatura tutarı görmek istemiyorsanız 😉
D
DaWixed ⭐ 19y
Lag oluşumu bağlantı sorunuyla ilgili bir olaydır.
Bkz: Türkiye'de Silkroad oynayan belirli bir bölgede lag var ise başka bir yerde lag yoktur.Çünkü bağlantı hızı bazı bölgelere göre zamanla düşüyor.
Aynı örneği yurtdışı için de verebiliriz.Onlarda lag varken bizde lag yoktur 😉
_
_Desmond_ ⭐ 19y
Yapılan işlem ağbağlantısının üzerinde sağ mouse click yapıp onar seçeneğini ile aynı şey. Pek yararı yok bu uygulamanın.
S
SkaTe ⭐ 18y
Beyler Ben Denedim Ama Ay Sonunda 1-2 Katı Ödenir Felan Demişsiniz Yüreğimemi İndiriceksiniz Yoksa Olabilirmi ?
_
_Desmond_ ⭐ 19y
Beyler Ben Denedim Ama Ay Sonunda 1-2 Katı Ödenir Felan Demişsiniz Yüreğimemi İndiriceksiniz Yoksa Olabilirmi ?

yukarıda anlatılanların faturaya bir etkisi yok söyleyeyen yanlış söylemiş rahat ols sen.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: