Beyler oyuna girer girmez 2 dk lagsız geçio sonra lag başlayıp dc veriyor.Sizdede bölemi yoksa sade bnde mi oluyor ?
Lag sorunu :S
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bunun res atmayla ilgisi yok 30kere attım nerdeyse 1-2dk oyunda durup dc veriyor.
M
MonteCarlo
⭐ 18y
ben şuan hiç bağlanamıyorm :S Sürekli C9 veriyo yada Start Gelmiyo. Ya Bu TTNET Kafayı yedirtcek bana Twisted Evil
Res Atın yada Tekrar kurun YAZMAYIN ! Arkadaşlar düzelmiyor.20 Kere Res Attım,Hem PC ye hem Modeme Olmuyor.Silkroadı Yeniden Kurmayı bırakın FORMAT attım ya. Düzelmiyo hep BU TTNET 😠
Res Atın yada Tekrar kurun YAZMAYIN ! Arkadaşlar düzelmiyor.20 Kere Res Attım,Hem PC ye hem Modeme Olmuyor.Silkroadı Yeniden Kurmayı bırakın FORMAT attım ya. Düzelmiyo hep BU TTNET 😠
gaymax ten kaynaklanan bir sorun var
aynı sorun bende de var oyunu sildim tekrar yükledim, bu seferde update yapmıyo Mr. Green Mr. Green
aynı sorun bende de var oyunu sildim tekrar yükledim, bu seferde update yapmıyo Mr. Green Mr. Green
gaymax ten kaynaklanan bir sorun var
Very Happy:D:D
format falan çözüm deil herbişeyi yaptım olmuyor
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Gaymaxden birşey yok kardeşim yaf . Yabancılar tıkır tıkır oynuyor. Sorun TTNET'te . Her haftasonu aynı sorun oluyor. Adamların Kapasitesi yok.Haftasonu Kaldırmıyor bu kadar kullanıcıyı.Geçen haftasonuda böyleydi.Ben aradım TTNETi
TTNET'in Verdiği cevap şu ;
"Bugün haftasonu,Hattınızın Kesilmediğine dua edin,Bir sürü kişinin hattı kesildi.Onlarla uğraşıyoruz.Sizinki bir sorun değil. " Evil or Very Mad
Evil or Very Mad
TTNET'in Verdiği cevap şu ;
"Bugün haftasonu,Hattınızın Kesilmediğine dua edin,Bir sürü kişinin hattı kesildi.Onlarla uğraşıyoruz.Sizinki bir sorun değil. " Evil or Very Mad
Evil or Very Mad
Bende Ttnette Çalısma Oldugunu Duydum Mr. Green
Special thx to FlexioFFFF o kadar para veriyozz aldığımız hizmete bak yhaaa reklemda cem yılmazı oynatcaklarına arızayı düseltsinlerrrr
ya harbi deli olcam elimden bişi gelmiyo herifler bize herada farkı koydu ben daha 2 gün birikmiş ticketi kulancam hafta sonu gelsin diye bekliyoz geliyor ondanda cs oynuyoz yeter len ne bu dayanamcım artık :?!!! :?!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad headbang2ft9
M
Misproject
⭐ 19y
internet geliyo bot kuruyom sonra tv izlemeye gidiyorum gelip bakıyom dc internet kopmuş exp 85 te kaldı bide bu haftasonu 80 olup farm a başlıcaktım.TTNET i arıyorum pc de virüs wardır dio daha 2 hafta oldu format atalı nod32 ile taratıyom bişi bulmuyo
T
Tarantella
⭐ 19y
bu lafları yetkili dediyse yanına bırakmazdım telefondaki ben olsam.
kardeşim her ay çuval dolusu para alıyorsun.
her ay en az 2 gün kaytarıyorsun sudan sebeplerle.
senin yapacagın işe de sı*ayım kafanıza da sı*ayım.
kötü konuşturuyosunuz beni..
bu lafları yetkili dediyse yanına bırakmazdım telefondaki ben olsam.
Aynen Very Happy Bu ttnet sıktı beyler smile ye geçmek lazım Wink
saçma sapan, ilgisiz bilgisiz konuşmayın -> http://www.turbo.net.tr/
+1907 adam bana hattın kesilmedi die dua et diecek,ben ona anam avradım soyimcem?
valla bizm buraya quciknet d,ie bisey geldi,cok hızlı ama ttnet aboneligim iptal olmuo,o yüzden buna gecimorum.İ**nler resmen paramızla dalga geecio bizlee.Eger hızlı internet istiosanız,İst/Atasehire gelin
valla bizm buraya quciknet d,ie bisey geldi,cok hızlı ama ttnet aboneligim iptal olmuo,o yüzden buna gecimorum.İ**nler resmen paramızla dalga geecio bizlee.Eger hızlı internet istiosanız,İst/Atasehire gelin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap