Icerige atla
Extraloob

Lag sorunu :S

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
batu34 OP ⭐ 19y
Beyler oyuna girer girmez 2 dk lagsız geçio sonra lag başlayıp dc veriyor.Sizdede bölemi yoksa sade bnde mi oluyor ?
14 Yanıt
B
batu34 OP ⭐ 19y
bunun res atmayla ilgisi yok 30kere attım nerdeyse 1-2dk oyunda durup dc veriyor.
M
MonteCarlo ⭐ 18y
ben şuan hiç bağlanamıyorm :S Sürekli C9 veriyo yada Start Gelmiyo. Ya Bu TTNET Kafayı yedirtcek bana Twisted Evil

Res Atın yada Tekrar kurun YAZMAYIN ! Arkadaşlar düzelmiyor.20 Kere Res Attım,Hem PC ye hem Modeme Olmuyor.Silkroadı Yeniden Kurmayı bırakın FORMAT attım ya. Düzelmiyo hep BU TTNET 😠
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
gaymax ten kaynaklanan bir sorun var

aynı sorun bende de var oyunu sildim tekrar yükledim, bu seferde update yapmıyo Mr. Green Mr. Green
B
batu34 OP ⭐ 19y

gaymax ten kaynaklanan bir sorun var

aynı sorun bende de var oyunu sildim tekrar yükledim, bu seferde update yapmıyo Mr. Green Mr. Green

Very Happy:D:D
format falan çözüm deil herbişeyi yaptım olmuyor
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Gaymaxden birşey yok kardeşim yaf . Yabancılar tıkır tıkır oynuyor. Sorun TTNET'te . Her haftasonu aynı sorun oluyor. Adamların Kapasitesi yok.Haftasonu Kaldırmıyor bu kadar kullanıcıyı.Geçen haftasonuda böyleydi.Ben aradım TTNETi

TTNET'in Verdiği cevap şu ;

"Bugün haftasonu,Hattınızın Kesilmediğine dua edin,Bir sürü kişinin hattı kesildi.Onlarla uğraşıyoruz.Sizinki bir sorun değil. " Evil or Very Mad

Evil or Very Mad
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bende Ttnette Çalısma Oldugunu Duydum Mr. Green
Special thx to Flexi
C
Cobalt ⭐ 18y
oFFFF o kadar para veriyozz aldığımız hizmete bak yhaaa reklemda cem yılmazı oynatcaklarına arızayı düseltsinlerrrr
M
mirachetz ⭐ 19y
ya harbi deli olcam elimden bişi gelmiyo herifler bize herada farkı koydu ben daha 2 gün birikmiş ticketi kulancam hafta sonu gelsin diye bekliyoz geliyor ondanda cs oynuyoz yeter len ne bu dayanamcım artık :?!!! :?!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad headbang2ft9
M
Misproject ⭐ 19y
internet geliyo bot kuruyom sonra tv izlemeye gidiyorum gelip bakıyom dc internet kopmuş exp 85 te kaldı bide bu haftasonu 80 olup farm a başlıcaktım.TTNET i arıyorum pc de virüs wardır dio daha 2 hafta oldu format atalı nod32 ile taratıyom bişi bulmuyo
T
Tarantella ⭐ 19y
bu lafları yetkili dediyse yanına bırakmazdım telefondaki ben olsam.
kardeşim her ay çuval dolusu para alıyorsun.
her ay en az 2 gün kaytarıyorsun sudan sebeplerle.
senin yapacagın işe de sı*ayım kafanıza da sı*ayım.
kötü konuşturuyosunuz beni..
T
ToRuN ⭐ 18y

bu lafları yetkili dediyse yanına bırakmazdım telefondaki ben olsam.
kardeşim her ay çuval dolusu para alıyorsun.
her ay en az 2 gün kaytarıyorsun sudan sebeplerle.
senin yapacagın işe de sı*ayım kafanıza da sı*ayım.
kötü konuşturuyosunuz beni..

Aynen Very Happy Bu ttnet sıktı beyler smile ye geçmek lazım Wink
K
Kanya ⭐ 18y
saçma sapan, ilgisiz bilgisiz konuşmayın -> http://www.turbo.net.tr/
T
Torquel ⭐ 19y
+1907 adam bana hattın kesilmedi die dua et diecek,ben ona anam avradım soyimcem?

valla bizm buraya quciknet d,ie bisey geldi,cok hızlı ama ttnet aboneligim iptal olmuo,o yüzden buna gecimorum.İ**nler resmen paramızla dalga geecio bizlee.Eger hızlı internet istiosanız,İst/Atasehire gelin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: