Icerige atla
Extraloob

Kuzenlerle aranız nasıl ?

· 26 Yanıt · 3.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kuzenlerle aranız nasıl ?

Hep merak etmişimdir kuzenlerle aranız nasıl diye bende 20-250 tane kuzen olduğu için 7den70e aram çok iyidir sizlerinde böyle iyi olmasını isterim tabi arada stres durumlar çıkıyor ama siz siz olun alttan alın bırakın üzmeyin birbirinizi demek istiyorum mucX ❤️
26 Yanıt
G
Gameworld ⭐ 19y
Genel olarak iyi fakat anlaşamadığım kuzenlerde yok değil hani ^^
O
7 tane kuzenim vardır. Hem yaşıt olarak hemde en iyi anlaştığım kuzenlerin ikiside İstanbul'da yaşadığı için pek görüşemiyoruz. Ama görüştüğümüz vakitlerde de görüşemediğimiz vakitlerin hıncını alıyoruz. 😁
K
Kobe ⭐ 19y
4 ya da 5 tane kuzenim var pek tanımam kendilerini, daha çok annemin kuzeninin çocuklarını severim akrabalardan.
B
Buzzz ⭐ 18y
4 ya da 5 tane kuzenim var pek tanımam kendilerini

+1
B
Brooklyn ⭐ 18y
kuzenlerle aramız çok çok iyidir. bir araya geldiğimizde muhabbet gırla olur 😜
E
EmmaW ⭐ 19y
benimde kuzenlerimle aram iyide kuzenlerim farklı yerde oturdukları için fazla görüşemiyorum 😊
F
FruitFly ⭐ 18y
Çok iyidir daha dün beraberdik dalaşıyoduk şakasına severim kendisini 😜
A
Arcadia ⭐ 17y
hepsi ile mükemmel
I
ironEyE ⭐ 18y
Baba tarafındakileri pek tanımam.Anne tarafındakileri tanırım.Erkek kuzenim yok. 😁 Hepsiyle aram çok iyi.
I
2 tane var.Birisi 3-4 yaşında.Diğeri ile pek görüşmem ^.~
Q
Quensis ⭐ 19y
Bende kuzen çok ve hepsiyle de anlaşırız.Kimiyle Almanca,kimiyle Türkçe,kimiyle İngilizce.Dağınığız biraz ancak yazın herkesin ortak bir noktası var.Antalya.Gerçi bir tane erkek yok ama olsun olanlarla yetinmeyi bilmek lazım. 😜
J
Jaysean ⭐ 18y
baba tarafı ile pek iyi değiliz ama ana tarafı ile aramız daha iyi.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Tüm kuzenler ile anlaşırım çok krocanlardır ama iyilerdir 😁 Fakat şöyle bir durum var baba tarafında 9 tane full kız kuzen ana tarafında 16 tane erkek kuzen var yani ana tarafı full erkek baba tarafı full kız 😆
A
10 tane kuzenim var 7 yaş altı 3taneside 10 yaşında felandı 😄 iyi ya severim gezdirirrim aramız iyi 😜
I
iwontcry4u ⭐ 19y
İyidir bir araya geldiğimz zmn iyi eğleniriz x)
Tanımadıklarım da war örn: gecen hafta facebookda tanıstığm bi kuzenm war 😄
A
Anthem ⭐ 18y
15-20 tane kuzenm var.5 tanesiyle aram çok iyi dierleriyle hic gorusmuom 😊
M
Mirage ⭐ 19y
Hepsiyle iyidir.Hepsini de severim 🤝 👍
U
Unforgiven ⭐ 17y
sürekli döver beni 😁
P
PHR34|< ⭐ 18y
5 Tane Kuzenım Var Hepsıde Benden Yaşça Küçük Yalnız Beni Çok Seviyolar Haliyle Bende Onları ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: