benim kuzenler hiç durmazlar altlarında 4X4 varya bu bağlamda girilmeyecek ne kadar dağ tepe bayır gizli mekan varsa direk girerler yanlarında da jack daniels hiç eksik olmaz buyurun 😎
ikiside kuzenim [horny21
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
kuzenler karda :))
· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
jack daniels iyidir, orda soğukta içleri ısınır 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yağmurda karda jack daniels ^^
Ahh hacım o soğukta ne güzel gitmiştir o. 😎 😎
Tirenci jack 😆
plakaları alın beyler alkollü arac kullanmaktan polise şikayet edelim 😄
Jack daniels 'le kolayı karıştır abi çok güzel oluyor. 😜
jack + Çikolata . 😎
plakaları alın beyler alkollü arac kullanmaktan polise şikayet edelim :D
kuzen doctor makara:
alkollü araç kullanmaktan 2 kere ehliyeti alındı ilkinde 6 ay ceza yedi ikincisinde 1yıl mı 2 yıl mı ne o da devamlı doctor önlüğüyle araba kullanıyor çevirilince acil hastahaneye yetişmem lazım diyor ve uzuyor yurdum işte böyle bir yer ahahahaaaa 😁 😈
Ps : bizim sülalede alkollü araç kullanmaktan ceza yemeyen hiçbir kimse yok ben dahil makara: neutral1
Ne kuzenmiş bunlarda arkadaş.Ya senle mangaldalar ya dağdalar.Yaban TV'ye belgesel çeksinler bari seninde ismin geçer sponsor extraloob.com diye makara:
Ne kuzenmiş bunlarda arkadaş.Ya senle mangaldalar ya dağdalar.Yaban TV'ye belgesel çeksinler bari seninde ismin geçer sponsor extraloob.com diye makara:
hepsi alkolik hepsi fit vucuda sahip hepsi hatun sever ve hepsi doğa adamıdırlar ne yapalım sülale böyle işte makara: 😜
Jack daniels 'le kolayı karıştır abi çok güzel oluyor. :P
alkolü piç etmeye hiç gerek yok herşeyin sek'i makbuldur 😎
asdasdhajsdjsad :D:D:Dd
extraloob sende cool kuzenleri üzerinden prim yapma edasında bir admin havası sezdim.
extraloob sende cool kuzenleri üzerinden prim yapma edasında bir admin havası sezdim.
yeni mi farkettin kuzum zengin kuzenlerim var bırakta prim yapalım tadına bakalım ne güzel alıyorlar gezdiriyorlar beleşe yiyip içiyorum bir de sitede böyle paylaşıyorum her taraftan prim yapıyorum işte makara:
yeni mi farkettin kuzum zengin kuzenlerim var bırakta prim yapalım tadına bakalım ne güzel alıyorlar gezdiriyorlar beleşe yiyip içiyorum bir de sitede böyle paylaşıyorum her taraftan prim yapıyorum işte makara:
makara: 😆
* Neysek o d mi bro 😜
[ek #12654]
makara: 😆
* Neysek o d mi bro :P
düşün bro tarkan kuzenim olacak ben hiç ses etmeyeceğim alnımın ortasına dövme yaptırırım tarkan kuzenim diye fb de her fotom tarkanla kol kola olur bu da öyle birşey işte kuzenler ve ben tarkandan farkları yok cartmann de yeni farketmiş ama cool olduklarını 😁 😆
Hocam sende benim kuzenim olurmusun makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap