Icerige atla
Extraloob

Kuzenimle birlikte oldum (Pişmanım)

· 54 Yanıt · 260K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Beyler benden 2 yaş küçük kuzenimle birlikte oldum çok pişmanım , yüzüne bakamıyorum artık , .Beni sevdiğini bilirdim, mesela ne zaman tek olsam yanıma gelirdi saçma sapan muhabbetler açardı , sevgilin varmı vs. sorular sorardı , bende anlamıştım beni sevdiğini , ama yüz vermiyodum , insan kuzenine yan gözle bakarmı diye düşünürdüm, meğerse oluyomuş :!!&%&! :!!&%&! .Olayı anlatıyorum.

2 gün önce halamlar bize geldiler , oturduk yemek yedik, yemek yerken bana bakıyordu ,bende ona sırıttım , yemeği bitirdik sonra oturma odasına geçtik .Siyasetten konuşuyolardı bende sıkıldım mutfağa geçtim.Mutfakta tek başıma oturuyoken , kuzen yanıma geldi, , havadan sudan konuştuk .

Sonra gel yukardaki balkona çıkalım dedim (ev 2katlı), çıktık balkona 2mizde sandalyeye oturduk ama aramızda 1 metre filan mesafe vardı. Bu sene sınava girecek , sınav hakkında konuştuk, hacettepe diş hekimliğini istiyomuş , nasıl çalışması gerektiğini anlattım . Ben bir sigara yaktım , onada bir tane verdim , başta kabul etmedi sonra zorladım o da yaktı bir tane. Sigara içmesi çok hoşuma gitti , sonra içimde birşey oldu kızdan hoşlanmaya başladım,kalktım ayağa biraz yürüdüm balkonda ,denize filan baktım, sonra sandalyemi ona yaklaştırdım elimi boynuna attım, sırıtmaya başladı , o böyle yaptıkça daha kötü oldum. Bu halde deniz manzarasını yaklaşık 5-6 dk seyrettik , 2mizde konuşmadık. Sonra elimi bacaklarına götürdüm , biraz okşadım , ilk başta şaşırdı , gözlerimin içine baktı, hoşuna gittiğini anladım. 10-15 sn bakıştıktan sonra sevişmeye başladık,ayağa kalktık balkonun hiç biryerden görünmeyen tarafına gittik , bi yandan da kulağım merdivenlerde gelen olursa diye. Böyle olmuyacak diye boş bi oda vardı oraya gittik , kızı yatağa attım, tam soyunurken kız zebaniye dönüştü ve beni zindana attı, şuan zindandan yazıyorum.Ben ona bakarken çok utanıyorum , o bana bakarken sırıtıyo , baktıkça içimde bir kötü oluyor , ne yapmam lazım yardım edin.Babamlar öğrenirse ben bittim. 😳 😳
Yaralı style
54 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
inci sözlük mü bura?
OKUMAYIN!!!!
ZEBANİ!!!!
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
hıı zindan demek
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
no ss no güven
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Dün gece gördüğü rüyanın etkisinde kalmış.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Forumu canlandırma çabaları, dhde csb yazma olayını buraya taşıdım 😄
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İnci Sözlük mü burası,
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
İnci değil , dh 😉
Yaralı style
R
RoqA ⭐ 17y
dhde olunca böyle konularda önce sonunu okuyom burda da yapmanın vakti gelmiş artık 😄
T
Tauriel ⭐ 15y
Sex hikayleri gibi olmuş ya biraz daha detaya girsen tam olurdu.
Sözlük mü inci burası ?
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sex hikayleri gibi olmuş ya biraz daha detaya girsen tam olurdu.

+1 Tam bir kaç çift laf edecekken sonunu görünce 💀 daral:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
kuzeni bana da ayarlar mısın? hem akrabalık yok
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
dhde olunca böyle konularda önce sonunu okuyom burda da yapmanın vakti gelmiş artık :D

CSBler güzel olmuyomu ama 🤙
Yaralı style
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Forum Trol rütbesini verelim arkadaşa 😈
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
S
seskes ⭐ 19y
"maskeleri çıkarın beyler"
Spoiler
1. gece uyandığımda odamdaydılar beni bağlayıp uzay gemilerine arkaürdüler ve gibtiler. kendime geldiğimde sabah olmuştu ve yatağımdaydım. gördüklerim kesinlikle rüya değildi.
onlar var beyler
(dj nefret ?, 04.07.2010 01:52)

2. maskeleri çıkarın beyler
(findikkadaram ?, 04.07.2010 01:53)
Vanity
Vanity ⭐ 16y
Etrafa bakınıyordum bende peçete var mı lan diye.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Bu mesaj Vanity rumuzlu uyeden alinti yapildi
Etrafa bakınıyordum bende peçete var mı lan diye.

😁 😁
Yaralı style
V
volkanka ⭐ 17y
iyi kuzenim yavşadı dememişsin 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: