Icerige atla
Extraloob

kuzen kamplarda hdr fotolar burada :P

· 32 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
kuzen kamplarda hdr fotolar burada 😜 adam off road tayfasıyla kamplara gidiyor biraz da tırmanış yapıyor 😜

32 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
harbiden super ya 😱
J
jVardin ⭐ 18y
ohannes mekanlara bak yahu..

Extraloob 'a da , kuzeninede bunlar yakışır zaten 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ohannes mekanlara bak yahu..

Extraloob 'a da , kuzeninede bunlar yakışır zaten 8)

merci canım merci adamda hem slr makina var hemde ip4 var bazı fotolar dün çekildi ip4 ile hdr olarak 🙏
R
Rochas ⭐ 16y
off süper ya helal olsun
U
Uprising ⭐ 19y
😱
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Resimlere bak yahu 😱 Gugıl amcadan alıntı gibi resmen.Harbi muhteşemler çektim direk alayını, yaptım en güzelini masaüstü 😎
Special thx to Flexi
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
ohaaa mükemmel süper çok etkilendim benimde böyle bi etkinliğe derhal dahil olmam lazım 😱
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ohaaa mükemmel süper çok etkilendim benimde böyle bi etkinliğe derhal dahil olmam lazım 8O

walla basit diyeceğim de değil işte yaz ve kış kampları var ve o kamplara göre giysiler alman lazım kış kampları çok pahalı -15 dereceye kadar taz tüyünden uyku tulumu özel kar botları giysileri bok püsür masraflı iş ama yaz kampları daha light bir çadır bir tel maşa uyku tulumu biraz vodka üşümüyorsun 😜

haa bir de jeep'i olacak birisinin ki kampa gelebilesin o mekanlara normal araç giremiyor kuzende 2 tane 4*4 var kırmızı olan ve beyaz olan 4*4 onun özellikle kırmızı tam donanımlı önce 2milyarlık çekicisinden tut snorkel'ine kadar full ekipmanlı biz ona at arabası diyoruz ama makara:

şunlar ☕

R
Rochas ⭐ 16y
Abi neresi burası
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uuuu yazayım hatırladıklarımı 😜

şile
kıyıköy
demirköy
bolu
abant
düzce
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
ohaaa mükemmel süper çok etkilendim benimde böyle bi etkinliğe derhal dahil olmam lazım 8O

walla basit diyeceğim de değil işte yaz ve kış kampları var ve o kamplara göre giysiler alman lazım kış kampları çok pahalı -15 dereceye kadar taz tüyünden uyku tulumu özel kar botları giysileri bok püsür masraflı iş ama yaz kampları daha light bir çadır bir tel maşa uyku tulumu biraz vodka üşümüyorsun 😜

haa bir de jeep'i olacak birisinin ki kampa gelebilesin o mekanlara normal araç giremiyor kuzende 2 tane 4*4 var kırmızı olan ve beyaz olan 4*4 onun özellikle kırmızı tam donanımlı önce 2milyarlık çekicisinden tut snorkel'ine kadar full ekipmanlı biz ona at arabası diyoruz ama makara:

şunlar ☕

x5 iş görür heralde 😜 amma daha vaktim olduğunu anladım bu açıklamandan sonra teşkür ettim. bi 15 20 yıl sonra bende paylaşırım hdr fotolarımı makara: nese:
J
Journalist ⭐ 19y
Offf baba bu fotolar muhteşem ya varya bayılıyorum şu doğa manzaralarına tam bir doğa aşığıyım resmen ama lafla olunmuyor işte böyle olmak lazımda imkanlar kısıtlı neyse senin kuzen zaten hepimizin yerine yapıyor gibi.. ❤️ ❤️ 🍺 🤘 🙏
Windy
Windy ⭐ 19y

şile
kıyıköy
demirköy
bolu
abant
düzce

makara: bu ortamları,orada dönen makaraları,ateş etrafında söylenen şarkıları felan özlüyorum summer3:

benim makina ;
Spoiler
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

şunlar ☕

x5 iş görür heralde 😜 amma daha vaktim olduğunu anladım bu açıklamandan sonra teşkür ettim. bi 15 20 yıl sonra bende paylaşırım hdr fotolarımı makara: nese:

bro hepsi zamanla oluyor ama para değil herşey bunları yapabilmen için şu özelliklerin olması lazım (bizde var ) 😜

sporcu olmalısın.
doğayı sevmelisin.
dayanıklı olmalısın.
çevren olmalı.
ekipmanın olması lazım.
kısacası gezgin olmalısın 💃
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

şile
kıyıköy
demirköy
bolu
abant
düzce

makara: bu ortamları,orada dönen makaraları,ateş etrafında söylenen şarkıları felan özlüyorum summer3:

benim makina ;
Spoiler

bu atv'yi izletmiştin bro ama bununla oralara gidemezsin ehehehee hoş düzcede tadına varmalısın bu atv'nin vur dağa tepeye gör sana lazım olan ekipmanı ☕ 👍
Windy
Windy ⭐ 19y
bu atv'yi izletmiştin bro ama bununla oralara gidemezsin ehehehee hoş düzcede tadına varmalısın bu atv'nin vur dağa tepeye gör sana lazım olan ekipmanı ☕ 👍

efendim bro anlamadım bunla oralara gidemezmiyim makara: gidemediği yerlerede giderim makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

efendim bro anlamadım bunla oralara gidemezmiyim makara: gidemediği yerlerede giderim makara:

donarsın bro bunun üzerinde ahahaha ancak yaz kamplarına gidersin bak alet sıkı buna bir vinç takacaksın atv'lerin çoğunda var seninkinde yok mu önde baktım göremedim 🙄
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

şile
kıyıköy
demirköy
bolu
abant
düzce

benim makina ;
Spoiler

face linkinde sorun var geçen bende face ten link verirken böyle olmuştu niye böyle oluyor acaba 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
linkte sorun yok kuzum sayfayı aç ve refresh yap açılır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: